Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διατροφολόγιο ψηφοφόρων

Το ζυθεστιατόριον «Ο Alexis που δεν λέει ψέματα» με τα αναπάντεχα μενού του συναρπάζει νιους και κόρες, μεσήλικες, γιαγιάδες, σιδερωμένες θειάδες...

Βγήκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε. Αν οι εντυπώσεις που κέρδισε μεταφράζονταν σε ύφασμα, θα είχαμε αρκετό για να φτιάξουμε όλα τα παραπανίσια φέσια που μας φόρεσε η πολιτική του Alexis. Θα φτιάχναμε τα φέσια, θα τα φορούσαμε και θα περίσσευαν μερικά εκατομμύρια για να εξάγουμε στην Τουρκία και σε άλλες χώρες που τα συνηθίζουν. Αναμφίβολα, η τοποθέτησή της ήταν η είδηση της εβδομάδος και δικαίως χαρακτηρίστηκε «ψηφοφόρος του αιώνα». Πρόκειται για μια κυρία που σε μια μερίδα πολιτών δεν μπορεί παρά να θυμίσει το ρηθέν υπό τον Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον της δημοκρατίας είναι μια πεντάλεπτη συζήτηση με τον μέσο ψηφοφόρο».

Τι είπε τελικά η κυρία και μας μάγεψε; Παρόλο που το χαρτί δεν έχει την αίγλη και το ηχόχρωμα της απευθείας και διά ζώσης παρακολούθησης αυτού του νεοελληνικού ένσαρκου αριστουργήματος, θα κάνουμε μια απόπειρα μεταφοράς των λόγων της μανδάμας.

Οταν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου διατυπώθηκε η ύβρις ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα και δόθηκε ως παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ και η... κατάργησή του, την οποία υποσχέθηκε ο νυν πρωθυπουργός, απάντησε η κυρία: «Δεν είπε ψέματα, απλά υποσχέθηκε κάποια πράγματα που ήθελε να τα κάνει. Ποια είναι τα ψέματα που είπε; Είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι θα τον καταργήσει. Μπόρεσε; Οι δανεισταί μάς πιέζουν. Και πιέζουν και τον ίδιο. Εσείς το ξέρετε ότι αρρώστησε όταν υπέγραψε;»

Αφού όλοι συνέλθετε σιγά σιγά από την ανάγνωση της τοποθέτησης της ψηφοφόρου του αιώνος, δείτε τη φωτογραφία νο 2, όπου φαίνεται να συμμετέχει σε παλαιότερον τηλεοπτικό σόου δοκιμάζοντας σουβλάκι με ακρίδες! Το ντοκουμέντο είναι συγκλονιστικό και αποστομώνει τους αχρείους προπαγανδιστές που διαδίδουν κακοβούλως ότι οι οπαδοί του SYRIZA είναι σανοφάγοι. Το μενού για το οποίο μεριμνά και κοπιάζει και ιδρώνει η κυβέρνησις έχει και εξωτικές επιλογές...

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΠΟΓΚ..
    Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ) ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ:

    1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΤΥΣΕ ΛΟΓΩ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΙ ΕΛΕΩ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,

    2) ΤΖΕΦΡΕΎ ΤΣΑΝΤ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ) ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΔΑΓΚΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-2010-11 ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ 2012.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ...ΗΡΩΙΚΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ..

    3) ΚΟΥΒΕΛΗ ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ...ΗΡΩΙΚΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΟ ΠΩΠΑΚΙ...)

    4) ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ 2015 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΣΟΥΖΑΝΕ

    5) ΟΧΙ-ΝΑΙ, ΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

    6) ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΧΩΣΕ ΤΑ 10ΠΛΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣΤ ΤΟ 2.115, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ..... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ...ΗΡΩΙΚΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

    7) ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ...ΠΑΙΔΙ, ΟΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ Σ'ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΑ...ΦΥΣΙΚΑ), ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2.115.
    ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ".
    Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ (ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ) ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ, ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα; ....
      Εσύ τι ακριβώς μας προτείνεις κύριε μορφωμένε;
      Προφανώς να ψηφίσουμε ΧΑ... ε;
      Α, ρε κρυφοναζί.
      Μία ήταν η μαλακία που έκανε ο Σαμαράς.
      Που δε σας τσουβάλιασε σ' ένα σαπιοκάραβο βουλευτές και ψηφοφόρους να σας φουντάρει στη Φαλκονέρα.
      Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο λάθος και ο Αλέξης.

      Διαγραφή
    2. Φιλε ...αρες μαρες κουκουναρες ...κιμας οι σκεψεις σου .
      Εαν εισαι κομματοσκυλο , κριμας ...χαμενος εισαι οπως και ΟΛΑ τα κομματοσκυλα ανεγκεφαλα διποδα που πανε στις καλτσες του καθε αεργου και αμορφωτου Αλεξη ...

      Διαγραφή
  2. Το μπότοξ της κατέστρεψε και τον εγκέφαλο!
    https://www.youtube.com/watch?v=QF0cTKvForw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]