Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: «Υπάρχουν χώρες μέλη των G20 που χρηματοδοτούν το ISIS»

Κεραυνός του ρώσου προέδρου στους χορηγούς και συνενόχους των τζιχαντιστών

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Russia Today ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε δημοσιογράφους στην σύνοδο των G20 στην Τουρκία πως διαθέτει πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείτε από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων χωρών μελών των G20

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι: “Έδωσα παραδείγματα βασισμένα σε στοιχεία που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους από ιδιώτες. Αυτά τα χρήματα όπως έχουμε επιβεβαιώσει προέρχονται από 40 χώρες και μεταξύ αυτών υπάρχουν και μέλη των G20”.

Φυσικά, αυτή η δήλωση του ρώσου προέδρου είναι ένα "χαστούκι" προς όλους εκείνους τους "ευαίσθητους" ηγέτες της Δύσης που προσποιούνται τους τεθλιμένους για τα θύματα του Παρισιού και την εν γένει δράση των τζιχαντιστών, των αποκεφαλιστών και εμπόρων ανθρώπων. Υπενθύμισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην G20 πως κάποιοι συνδαιτημόνες αποβλέπουν σε κέρδη ή ήδη αποκομίζουν κέρδη από την εγκληματική δράση των τζιχαντιστών.

Αναμένονται αντιδράσεις, σε δεύτερο χρόνο, από τους "ευγενικούς χορηγούς" του ISIS...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]