Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η υπεράσπιση της ζωής μας

Το εφιαλτικό αρκτικόλεξο ISIS και οι μαζικές δολοφονίες στο Παρίσι είναι οι πρόσφατες πινελιές στον κύκλο αίματος που αφήνει πίσω της η ένοπλη εμπροσθοφυλακή του ισλαμισμού. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Δύση δέχεται επίθεση.

Για να διεξαχθεί με επιτυχία η απάνθρωπη επέλαση των σκοταδιστών που αποκεφαλίζουν, πυρπολούν, βασανίζουν τους «απίστους» και ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα, πρώτα έπρεπε να αφοπλιστούν πνευματικά και συναισθηματικά οι δυτικές κοινωνίες.

Ενα από τα πολλά αντικλείδια που χρησιμοποίησαν οι αρχιτέκτονες του χάους ήταν η στρέβλωση του νοήματος της «καλοσύνης». Οι χώρες που βασίστηκαν στον χριστιανισμό, στην ελληνική φιλοσοφία και στο ρωμαϊκό δίκαιο έπρεπε να αλλάξουν ήθη και έθιμα για να μη «θιγούν» όσοι έρχονταν από ισλαμικά κράτη.

Οποιος δεν δέχεται να μεταβάλει τις συνήθειές του, τις αντιλήψεις του, τις κοινωνικές εκδηλώσεις του επί το... ισλαμικότερον κατατάσσεται -από τους διαχειριστές των μηχανισμών παραγωγής ιδεολογίας- στους σκοταδιστές! Οι άνθρωποι που διαφωνούν με την ανέγερση τζαμιών στις γειτονιές τους στιγματίζονται ως αναχρονιστές. Εκείνοι που μέμφονται πρακτικές όπως οι αποκεφαλισμοί, η κλειτοριδεκτομή, ο υποβιβασμός της γυναίκας σε αντικείμενο χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί. Οσοι θέλουν να υπερασπιστούν τον τρόπο της ζωής τους κατηγορούνται ως μισαλλόδοξοι.

Αυτοί που απεργάζονται την ισλαμοποίηση της Δύσης κυκλοφορούν πρόσφατα κι ένα ευφυολόγημα της συμφοράς σαν «λογικό παραλληλισμό». Λένε ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι για τον μουσουλμανικό κόσμο ό,τι και η Κου Κλουξ Κλαν για τους χριστιανούς.

Η ΚΚΚ ανήκει στο παρελθόν. Το ISIS δολοφονεί τώρα. Η ΚΚΚ είχε καταδικαστεί από το σύνολο των ιεραρχιών των χριστιανικών ομολογιών αλλά και των κοινωνιών των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Η ιδεολογία της προκαλούσε αποστροφή στους δυτικούς, όχι θαυμασμό. Επίσης, δεν είχε πάρει τη μορφή κράτους και δεν είχε καταλάβει στρατιωτικά έκταση πενταπλάσια του Βελγίου, δεν ήλεγχε πετρελαιοπηγές και δεν προκάλεσε τέτοιες εκατόμβες.

Η Ευρώπη οφείλει να υπερασπιστεί την ταυτότητά της και όχι να μεταλλάσσεται σε κάτι απάνθρωπο για χάρη όσων τη μισούν.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]