Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη τζιχαντιστής με χάρτη επίθεσης του ISIS στο Βερολίνο…!

Η Γερμανική κυβέρνηση έχει ήδη "ικανοποιήσει"
την βασική προϋπόθεση υλοποίησης του σχεδίου 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Η είδηση κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή. Μάλιστα, η επιτυχία του σχεδίου επίθεσης των τζιχαντιστών στο Βερολίνο εξαρτάται από τον πληθυσμό «προσφύγων» (μέσα στους οποίους θα υπάρχουν κεκαλυμμένοι τζιχαντιστές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα μίας ομάδας που αυτό-αποκαλείται Free Kurtis Ztan δημοσίευσε στον διαδικτυακό της τόπο μία πληροφορία που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει διαψευσθεί από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές (αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες).

Στο δημοσίευμα αναφέρεται η σύλληψη ενός τζιχαντιστή (αρχηγού ομάδας τζιχαντιστών) που έγινε στα τουρκο-συριακά σύνορα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ένας «εξειδικευμένος» χάρτης του Βερολίνου. Μάλιστα, με την πρώτη ματιά γίνεται κατανοητό πως ο κατασκευαστής του συγκεκριμένου χάρτη πρέπει να ζούσε (ή να συνεχίζει να ζει) για πολλά χρόνια στο Βερολίνο, προκειμένου να μπορέσει να καταλήξει και να σχεδιάσει ένα τέτοιο λεπτομερές σχέδιο.

Στο σχέδιο αυτού του χάρτη περιγράφεται ακριβώς το τι υπάρχει τόσο γύρω από το Βερολίνο, όσο και αστυνομικά τμήματα και στρατιωτικές βάσεις της Γερμανίας. Στον χάρτη επισημαίνονται οκτώ στρατηγικά σημεία στα οποία οι τζιχαντιστές (ISIS) πρέπει να δώσουν μάχες για να μπορέσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο της πόλης.

Σε αυτή την επίθεση των τζιχαντιστών πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζουν δύο μυστικές γερμανικές στρατιωτικές βάσεις καθώς και τέσσερα αστυνομικά τμήματα, όπου υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός με τον οποίο θα εξοπλισθούν οι ισλαμιστές μαχητές (τζιχαντιστές) που στη συνέχεια θα εφορμήσουν κατά των στρατηγικών σημείων της πόλης.
Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι μέρος του συγκεκριμένου σχεδίου είναι η ανατίναξη γεφυρών καθώς και σιδηροδρομικών γραμμών προκειμένου να μην μπορέσουν οι γερμανικές αρχές να αποστείλουν εγκαίρως μονάδες αντιμετώπισης των τζιχαντιστών.

Οι τζιχαντιστές, σύμφωνα με το σχέδιό τους, σκοπεύουν να εκμεταλλευθούν τον μεγάλο αριθμό των μουσουλμάνων που θα φιλοξενεί η πόλη και η απόπειρά τους μοιάζει περισσότερο με επιχείρηση καμικάζι, έχοντας κύριο στόχο την αποστολή ενός σκληρού μηνύματος τόσο προς την Γερμανία όσο και προς την υπόλοιπη Ευρώπη.

Θεωρούν πως η παθητική πολιτική της Γερμανίας (και άλλων ευρωπαϊκών χωρών) μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου εγχειρήματος από το ISIS. Θεωρούν, ταυτόχρονα, πως θα στείλουν ένα μήνυμα (προφανώς σε άλλους «εν υπνώσει» τζιχαντιστές, τόσο στη Γερμανία όσο και σε άλλες χώρες που σήμερα φιλοξενούν μεγάλους αριθμούς «προσφύγων») αφύπνισης και παράλληλων ή συνεχών δράσεων παρόμοιου τύπου, με σκοπό την πρόκληση έντονης ανησυχίας στις ευρωπαϊκές πολιτικές ηγεσίες και στη συνέχεια κατάθεση προς ικανοποίηση αιτημάτων του ISIS από τους ευρωπαίους ηγέτες.

Δεν έχει γίνει γνωστό (ή τουλάχιστον, δεν διέρρευσαν) εάν ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αποφασισμένων να χτυπήσουν το Βερολίνο τζιχαντιστών, ούτε δημοσιεύθηκαν άλλες πληροφορίες σχετικές με τον συνολικό αριθμό των εμπλεκομένων ή άλλα στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις διαμονής κ.α.) που αφορούν τους επίδοξους «ισλαμιστές καμικάζι».

Αξίζει, τέλος, να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει δημοσιευθεί από κανένα ευρωπαϊκό μέσο, χωρίς αυτό να σημαίνει αυτομάτως πως δεν είναι πραγματική. Εξάλλου, είναι άγνωστο πότε συνελήφθη ο συγκεκριμένος αρχηγός τζιχαντιστικής ομάδας μαχητών (εικάζουμε πως είναι μεταξύ των χιλιάδων τζιχαντιστών που προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να εγκαταλείψουν την Συρία μέσω Τουρκίας, εξαιτίας των ρωσικών βομβαρδισμών) για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τον χρόνο αντίδρασης (μέσω συλλήψεων υπόπτων) των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών και της Αστυνομίας...

Σχόλιο ιστολογίου: Αν η πληροφορία δεν είναι μία προβοκατόρικη ενέργεια ακραίων κύκλων που εντάσσονται στον ευρύτερο χώρο των "ρατσιστών", τότε η σύλληψη του συγκεκριμένου τζιχαντιστή είναι σίγουρα για ένα γεγονός που προμηνύει ιδιαίτερα δυσάρεστες εξελίξεις προς την κατεύθυνση δημιουργίας πυρήνων τζιχαντιστών μέσα σε γερμανικό έδαφος, των οποίων η δράση θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με επαρκή και αποτελεσματική πρόληψη από την πλευρά των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]