Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλαστικό χρήμα, πέτσινη δημοκρατία...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Βεβαίως και σε άλλες χώρες, εδώ και πολλά χρόνια, τα 3/4 και παραπάνω των καθημερινών συναλλαγών γίνονται με πλαστικό χρήμα.
Όχι όμως με το στανιό.
Όχι γιατί τους απαγορεύουν την πρόσβαση στο δικό τους φυσικό χρήμα!

Εδώ σε μάς, οι οικονομικοί (αν)εγκέφαλοι, επειδή είναι ανίκανοι, ή δεν θέλουν, να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, το μαύρο και βρώμικο χρήμα (των κολλητών τους κυρίως, και των υποστηρικτών τους και των αφεντικών τους), βρίσκουν την (πονηρή και διαπλεκόμενη) λύση της  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ κυκλοφορίας φυσικού χρήματος! 

Υποχρεώστε πρώτα ρε αριστερά(;) τσίρκα όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τις ΔΕΚΟ, νοσοκομεία, ΙΚΑ, μίκα, ταμεία, κλπ, να δέχονται συναλλαγές με πλαστικό χρήμα, που τώρα για να πληρώσεις μία ρύθμιση στο ΙΚΑ και να μην επιβαρυνθείς από μετρητά λόγω capital control, πρέπει να στηθείς στην ουρά για να εκδώσεις μία τραπεζική επιταγή υπέρ του ΙΚΑ, υπέρ του τάδε ταμείου, ή υπέρ του @@@@@@@ της μάνας που σας έκανε και μετά απαιτήστε και από τους ιδιώτες να δέχονται και να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα!
Και αυτό όχι με απαγορεύσεις κυκλοφορίας φυσικού χρήματος, αλλά με πειθώ και επιχειρήματα.

Έλεος πιά με την ανεπάρκειά σας, την θρασύτητα και τον τραμπουκισμό σας.
Παλιάνθρωποι.

Κι ύστερα σε μιά δημοκρατία, με ποιό δικαίωμα απαγορεύεις την πρόσβαση του πολίτη στο δικό του χρήμα;
Ο άλλος είναι τρελός και θέλει να το απλώσει στο πάτωμα και να του μιλάει.  Ή να το κάψει.  Ή να το χαρίσει στους γείτονες. Δικό του είναι και ό,τι θέλει το κάνει. 
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΡΙΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ, ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΦΕΤΙ. 
ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ;

Ή είναι λογικός και θέλει να δώσει χαρτζηλίκι στα εγγόνια μου, ή να βοηθήσει την οικογένεια του παιδιού του, που η αλητεία σας δεν το αφήνει να τα βγάλει πέρα.

Τί θα κάνει; Θα του ζητήσει να δεχτεί πλαστικό χρήμα; Μήπως να του κόψει και απόδειξη; 

Κι αν, έτσι, από ανθρωπισμό που εσείς δεν έχετε ιδέα τί σημαίνει, θέλει να βοηθήσει έναν άνεργο, και τον στείλει για ένα θέλημα, ή μιά ψευτοδουλειά,  πρόφαση προκειμένου να του δώσει ένα μικρό βοήθημα, θα του το δώσει σε πλαστικό χρήμα ή θα το θεωρήσετε κι αυτό, ω κατσαπλιάδες, αδήλωτη εργασία και θα ζητήσετε εργόσημο;
Παλιάνθρωποι.  

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. 

Μπορείτε να παροτρύνετε, να δίνετε κίνητρα, αλλά όχι να απαγορεύετε!  
Αλλιώς είστε δικτατορία.
Αριστερή ή δεξιά δεν εχει σημασία.
Δικτατορία όμως.

Είσαστε οι χειρότεροι φασίστες που έχουν περάσει ποτέ από τούτο τον τόπο, ή... οι χειρότερες δουλίτσες της Παγκοσμιοποίησης, και παίζετε το παιχνίδι της ''φάρμας των ζώων''  της ευρωτοκογλυφικής ''Ένωσης''!
Διαλέχτε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πολύ καλό άρθρο… και ηθικά απόλυτα σωστό!

    Το «πλαστικό χρήμα», είναι εκ του πονηρού, και μια βαθμίδα πριν το «απόλυτο χάραγμα», για αυτούς που καταλαβαίνουν! Αυτό είναι το «end game»…. Απόλυτος έλεγχος σε όλα, για να φέρει την απόλυτη υποταγή, και τον απόλυτο φτωχο-κουμμουνισμό της ατελείωτης βάσης που επιδιώκει το παγκόσμιο σύστημα….

    Αητό το φαινόμενο, όπως σωστά έγραψε ο αρθογράφος, γίνεται σε πολλά μέρη, αλλά κυρίως στην «Δύση»! Η διαφορά είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και όλα τα άλλα, γίνονται όχι με μεθοδικότητα και ευγένεια προορατικά, αλλά αυταρχικά…. Όπως οι παράνομες σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ηλεκτρονικές και μόνο διαδικασίες στην εφορία για όλους, (πρέπει και οι ηλικιωμένοι να έχουν computer, internet, εκτυπωτή, και λογιστή ακόμη), κάτι που δεν ισχύει πουθενά στον πλανήτη, όπου οι συναλλαγές τέτοιου είδους είναι γραπτώς με ταχυδρομείο και προορατικά ηλεκτρονικά! Είμαστε μια χώρα με αυταρχισμό στην διοίκηση! Είναι η αλήθεια!

    Χθες μιλούσα με ένα φίλο μου από την Ιαπωνία, και εκεί δεν υπάρχει καμία πίεση προς το ηλεκτρονικό χρήμα!… δηλαδή στην χώρα της τεχνολογίας υπάρχει αφθονία και κανένας περιορισμός στο μετρητό και στις συναλλαγές με αυτό! Στην «δύση» όμως τα πράγματα είναι αλλιώς! Γιατί θα πείτε? Έχει σχέση με το «χάραγμα» που ανέφερα πιο πάνω που για πολλούς στον δυτικό πολιτισμό έχει σημασία!
    Πριν λίγους μήνες, σε 3 συναντήσεις μεγαλο-τραπεζών, (και των από πίσω αφεντικών), προωθήθηκε η κατάργηση των μετρητών για το Δολάριο, το Ευρώ, και την Λίρα Αγγλίας σε μια σύντομη χρονική περίοδο! Οι «δικαιολογίες» είναι πολλές, όπως ακούμε και από τα θηρία που μας διοικούν με βάση την παραπλάνηση και τον φασισμό, αλλά οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι:
    1.Ενα βήμα πιο κοντά στο απόλυτο χάραγμα που θα επιβάλει η μέλλουσα τυραννική παγκόσμια κυβέρνηση.
    2.Απολυτος έλεγχος του εμπορίου, (παραγωγή και ζήτηση), από τις τράπεζες και τα αφεντικά τους…
    3.Κανενα πλέον αντίκρισμα για τα νομίσματα… Το ηλεκτρονικό νόμισμα δεν έχει σειριακό αριθμό, και κανένας δεν μπορεί να ελέγξει την ασυδοσία στην έκδοσή του από τις τράπεζες! Σήμερα, λιγότερο από το 1% του Ευρώ και του Δολαρίου είναι τυπωμένα!! Σκεφτείτε το γιατί!
    4.Θα μπορούν οι τράπεζες τότε να έχουν ποσοστά επί των συναλλαγών, μου μέσω καρτέλ θα αυξάνονται… κάτι στα τραπεζικό ΦΠΑ.
    5.Οι «καταθέσεις» θα μπορούν να κουρεύονται από τις τράπεζες για “bail-in” και από το κράτος για ελλείμματα, όποτε θέλουν και όπως θέλουν!
    ……… το χρήμα δεν έχει πλέον πραγματική αξία, ούτε περιορισμούς στην έκδοση… εκδίδεται σαν νούμερο σε computer… ο μόνος σκοπός του είναι ο έλεγχος… τίποτα άλλο!

    Εάν ο πλανήτης διοικούνταν από «αγγέλους», θα λέγαμε ίσως ΟΚ σε ηλεκτρονικό χρήμα…. Αλλά επειδή διοικείτε από δαίμονες που θέλουν καταπίεση και καταστροφή, …. Και αυτή η εξέλιξη είναι ένα καθολικό βήμα προς τον όλεθρο….

    Η Λύση? Όπως έγινε ο κόσμος, χωρίς πραγματική παραγωγικότητα, και με απόλυτη εξάρτηση για ένα μισθό πείνας, χωρίς την γεωργία και μικρο-μεσαίες παραγωγικές επιχειρήσεις που έτσι θα μπορούσαν να γίνονται ανταλλαγές, πολύ δύσκολο! Το χρυσό, το ασήμι και μετρητά τα μαζεύουν, (βλέπε περιουσιολογιο), και τα πάντα παρακολουθούνται! Για αυτό το σύστημα πρώτα δημιουργεί εξάρτηση, και όταν τα ψάρια τσιμπήσουν, τότε…. Φτώχια, καταπίεση, και ….θάνατος….
    Τώρα πια οι λύσεις είναι πολύ λίγες…. «Επανάσταση» με δικό μας νόμισμα, (είχαμε την ευκαιρία), εργασία χωρίς πληρωμή με πλήρη ανταλλαγή αγαθών-υπηρεσιών, (υπάρχει και τέτοιο πολιτικό κίνημα στην Ν. Αφρική που λέγεται ubuntu, αλλά στοχεύει σε πιο ανεπτυγμένους πολιτισμούς και όχι σε συμφεροντολόγα άτομα), ή μια ολική αφύπνιση και ΜΗ υπακοή που τότε θα λύση όλα τα προβλήματα γρήγορα …. Με άλλα λόγια, όλες οι λύσεις είναι δύσκολες έως ακατόρθωτες….
    Ίσως μια προσφυγή για θρησκευτικούς και ηθικούς λόγους στο διεθνές δικαστήριο να βελτίωνε την κατάσταση… ποιος ξέρει…. Αν και όταν πρόσκειται για το «χάραγμα» ο ΟΗΕ δεν ακούει τίποτα! Για την εφορία όμως, θα ακούσει και θα βγάλει καταδικαστική απόφαση…

    Εύχομαι αυτοί που έφεραν το σύστημα αυτό πάνω στα κεφάλια όλων, να χαίρονται! Βοήθειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ . Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]