Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λύτρα 180 εκατ. δολάρια ζητάνε οι τζιχαντιστές για 180 χριστιανούς ομήρους...

Τo Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται να εκτελέσει 180 χριστιανούς ομήρους, μέλη της Ασσυριακής κοινότητας της Συρίας. Οι χριστιανοί Ασσύριοι είχαν αιχμαλωτισθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στην επαρχία Χασακά της βορειοανατολικής Συρίας.

Το ΙΚ ζητά λύτρα ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να απελευθερώσει τους ομήρους. Ασσύριος αξιωματούχος δήλωσε πως η κοινότητα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους τζιχαντιστές για την απελευθέρωση των ομήρων.

Τις διαπραγματεύσεις διεξάγει ο επίσκοπος Εφραίμ Οτναϊάλ, προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της ανατολικής Συρίας.

Ωστόσο, οι τζιχαντιστές προσθέτουν καθημερινά και νέους όρους, ανέφερε η ίδια πηγή. Οι τζιχαντιστές, σε μια προειδοποιητική κίνηση, εκτέλεσαν τρεις ομήρους, μερικές ημέρες πριν.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]