Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: «Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν τον οπλισμό τους μέσα στις πόλεις»

12 στόχους του ισλαμικού κράτους
χτύπησαν οι Ρώσοι την Τρίτη

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα αεροπλάνα του χτύπησαν 12 στόχους του "Ισλαμικού Κράτους" στην Συρία την Τρίτη, προσθέτοντας ότι οι τζιχαντιστές άρχισαν να μεταφέρουν όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα, σε κατοικημένες περιοχές σε μια προσπάθεια να τα προστατεύσουν.

Την Τρίτη τα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν περίπου 20 απογειώσεις, καταστρέφοντας πολλές εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δήλωσε ότι μεταξύ των τζιχαντιστών έχει δημιουργηθεί πανικός και πιέζονται να μεταφέρουν τα όπλα και τον εξοπλισμό τους μέσα σε πόλεις.

«Οι τρομοκράτες καταβάλλουν προσπάθειες να μεταφέρουν τα όπλα τους σε κατοικημένες περιοχές των πόλεων. Κατά κανόνα οι τζιχαντιστές τοποθετούν τα τεθωρακισμένα οχήματα κοντά σε τζαμιά, γνωρίζοντας ότι τα τζαμιά δεν αποτελούν στόχο των ρωσικών αεροσκαφών».

Μάλιστα, προς επίρρωση της ανακοίνωσης του ρωσικού υπουργείου, παρουσιάστηκε φωτογραφία που τραβήχτηκε από ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που φαίνεται να δείχνει ένα τεθωρακισμένο όχημα κοντά σε τζαμί σε μια μη αναγνωρισμένη τοποθεσία.

«Δεν αποκλείεται, όπως εδώ, αλλά και σε άλλες κατοικημένες περιοχές, οι τρομοκράτες να προετοιμάζουν προκλήσεις, όπως ανατινάξεις σε τζαμιά για να λάβουν φωτογραφίες και βίντεο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να κατηγορήσουν τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία», όπως σημειώνει η Σταρ του Λιβάνου.

Πηγή Εχέδωρος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]