Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: "Στενές επαφές" ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών

Ένα "λάθος" μπορεί να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα...
Ρωσικά μαχητικά σε απόσταση βολής με F-16 της USAF…

Αρκετές «στενές» επαφές μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών αεροσκαφών έχουν ήδη σημειωθεί στην Συρία, τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αμερικανικής επιχείρησης στην περιοχή, αντιπτέραρχο Τσαρλς Μπράουν.

Μιλώντας στο CBS ο αντιπτέραρχος ανέφερε ότι αμερικανικά F-16 που είχαν απογειωθεί από το Ιντσιρλίκ, εντόπισαν στο ραντάρ τους ρωσικά αεροσκάφη, ένα εκ των οποίων ήταν Su-34. Τα ρωσικά αεροσκάφη πλησίασαν σε απόσταση 30 χλμ. περίπου. Ο Αμερικανός χειριστής μπόρεσε έτσι να τα ταυτοποιήσει, με τη χρήση των σκοπευτικών του.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό αντιπτέραρχο ρωσικά αεροσκάφη πλησίασαν ακόμα περισσότερο σε αμερικανικό drone. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη διπλή παραβίαση του τουρκικού εθνικού εναέριου χώρου από ρωσικά αεροσκάφη, έχουν ανεβάσει την ένταση στην περιοχή.

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]