Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επικίνδυνα γερμανικά "παιχνίδια" στα ρωσικά σύνορα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Επικίνδυνα παιχνίδια άρχισε να παίζει η Γερμανία με την ρωσική Αρκούδα, 19η μέρες από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Συρία η οποία έδειξε και την μεγάλη αδυναμία των Αμερικανών, αλλά και των Τούρκων, να την αποτρέψουν.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ αλλά και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, Euro fighters της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν 60 προκλητικές πτήσεις επάνω από τα ρωσικά σύνορα, προκαλώντας φυσικά την ρωσική οργισμένη αντίδραση.

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, ο ανώτατος Γερμανός αξιωματικός, Karl Müllner, ανέφερε, «ότι θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να… εκπαιδεύσουμε τους πιλότους μας να μπορούν να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον εχθρό»!!! Ο Müllner στην ερώτηση που του έκαναν αν οι πιλότοι του έχουν την άδεια να πυροβολήσουν ρωσικό αεροσκάφος, παραδέχτηκε ότι… «Ναι και φυσικά την έχουν»!

Πάντως Γερμανοί αναλυτές ανέφεραν ότι οι κινήσεις αυτές της κυβέρνησης Μέρκελ είναι σπασμωδικές και άκρως επικίνδυνες, καθώς παίζει με την φωτιά και η ίδια και μαζί της αναγκαστικά και όλη η Ευρώπη.

Μάλιστα βουλευτίνα του γερμανικού κόμματος των αριστερών, η Sahra Wagenknecht, έκανε επερώτηση απαιτώντας να σταματήσει αυτή η τρέλα, όπως χαρακτήρισε τις πτήσεις αυτές, εδώ και τώρα.

Όπως φαίνεται κάπου η κυρία Καγκελάριος έχει… αρχίσει και τα χάνει.

Εμείς θα σχολιάσουμε αυτή την γερμανική «επίδειξη» με το γερμανικό: Heil meine Führerin!

Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τριβονται στην γκλιτσα του τσοπανη το αποτελεσμα θα δειξει. Ευαγγελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ για τον Γ' ΠΠ οι Γερμανοί θα φταίνε; Δε βαρέθηκαν να είναι τα μαντρόσκυλα των αμερικάνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι αμερικάνοι ποιανού μαντροσκυλα ειναι ;
      Μην βλέπουμε το δένδρο ....
      Αλλου ειναι ο εχθρός των λαών ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]