Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο διοικητής της ΜΙΤ ζητάει προξενείο των τζιχαντιστών στην Κωνσταντινούπολη

  • Καταγγέλλει την Ρωσία για πόλεμο κατά του Ισλάμ και καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου!!!
  • Ξεσκεπάζεται η Τουρκία (και η ΜΙΤ) για τις σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και τους αποκεφαλιστές τζιχαντιστές...
Οι μάσκες έπεσαν ,τα πολιτικά προσωπεία εφθάρησαν η κυνική όσο και απίστευτη ομολογία του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας που δηλώνει υπέρμαχος της ισλαμιστικής όπως την βαπτίζει επανάσταση στη Συρία και θιασώτης της ISIS που αναζητά την νομιμοποίησή της κλείνει τον κύκλο των ερωτηματικών για την στάση της χώρας του σε σχέση με το συριακό. Η διεθνής κοινότητα από αύριο θα πρέπει να αποδώσει τις οφειλόμενες ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν.

O Hakan Fidan, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας της MIT τράβηξε την προσοχή αλλά και του ασκήθηκε κριτική για τον διφορούμενο σχολιασμό του για το Ισλαμικό Κράτος. Ο Hakan Fidan, πιστός σύμμαχος του Ερντογάν καταδίκασε την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στη Συρία κατηγορώντας τη Μόσχα ότι επιδιώκει να «καταπνίξει» την ισλαμιστική επανάσταση στη Συρία και ότι προβαίνει σε μια σοβαρή καταπάτηση του δικαίου των Ηνωμένων Εθνών.

«Η ISIS είναι μια πραγματικότητα και οφείλουμε να αποδεχθούμε ότι δεν μπορούμε να εκριζώσουμε ένα σύστημα τόσο καλά οργανωμένο και τόσο δημοφιλές όπως αυτό του Ισλαμικού Κράτους. Ζητάω λοιπόν από τους δυτικούς συναδέλφους μου να αναθεωρήσουν την οπτική τους πάνω στα ισλαμικά πολιτικά κινήματα αφήνοντας στην άκρη τις κυνικές τους νοοτροπίες και να ματαιώσουν τα σχέδια του Πούτιν που στοχεύουν να συντρίψουν τους σύριους ισλαμιστές επαναστάτες. Το πρακτορείο Ανατολία αναφέρει αυτές τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Fidan που έγιναν σήμερα Κυριακή.

Ο Fidan πρόσθεσε ότι επειδή βρισκόμαστε απέναντι σε έναν μεγάλο αριθμό ξένων τζιχαντιστών που επιθυμούν να πάνε στη Συρία είναι επιτακτικό και οφείλουμε να θέσουμε σε λειτουργία ένα προξενείο της ISIS ή τουλάχιστον ένα πολιτικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη. .Υπογράμμισε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Τουρκία θα διοχετεύσει ιατρικές φροντίδες σε όλους τους τραυματίες που επιβιώνουν από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές ανεξάρτητα από την πολιτική η θρησκευτική τους τοποθέτηση.

Πηγή DimpeNews




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]