Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών έξω από την Κωνσταντινούπολη

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Στο προάστιο Pendik, στην ασιατική ακτή της ευρύτερης περιφέρειας της Κωνσταντινούπολης και απέναντι από τα Πριγκηπόννησα, αποκαλύφτηκε ότι υπάρχει και λειτουργούσε εδώ και καιρό στρατόπεδο εκπαίδευσης Τζιχαντιστών και μάλιστα κάτω από τα μάτια των τουρκικών αρχών.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας Sözcu, στο προάστιο Pendik της Κωνσταντινούπολη, έγινε κάποια έφοδος αυτές τις μέρες από την Διεύθυνση Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας κατόπιν πολλών πιέσεων και αποκαλύφτηκε και επίσημα η λειτουργία στρατοπέδου εκπαίδευσης Τζιχαντιστών και μάλιστα αλλοδαπών.

Στην έφοδο αυτή οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 29 ενόπλους Τζιχαντιστές και 24 παιδιά που επίσης έπαιρναν βασική εκπαίδευση για να στηρίξουν τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών. Ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων αλλοδαπών είναι 53 άτομα και οι ηλικίες τους από 18 μέχρι 24 ετών.

Το χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι από τους Τζιχαντιστές που συνελήφθηκαν είναι Ουζμπέκοι και από το Τατζικιστάν, δηλαδή από χώρες της Κεντρικής Ασίας όπου έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και εκεί με επικίνδυνο ρυθμό το κίνημα του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ανάμεσα τους ήταν και πολλά μικρά παιδιά τα οποία ανέλαβε η Διεύθυνση Παιδικής Εγκληματικότητας .

Άλλη μια επιχείρηση που αποδεικνύει ότι στην Τουρκία υπάρχουν και λειτουργούν κέντρα εκπαίδευσης Τζιχαντιστών, δηλαδή η τουρκική υποκρισία που υποστηρίζει ότι δήθεν πολεμά τους εξτρεμιστές δολοφόνους ισλαμιστές σε όλο της το μεγαλείο.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν παριστάνει το «θύμα» στην κυρία Μέρκελ, ζητώντας τα πάντα και το ξεπούλημα του Κυπριακού σαν ανταμοιβή στις… υπηρεσίες της Τουρκίας ενάντια στο δολοφονικό Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Μπράβο!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]