Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμικά συνθήματα σε εκκλησάκι στο Μανταμάδο και η ΕΥΠ κοιμάται...!



  • Απόλυτη ανικανότητα από την διοίκηση της ΕΥΠ επιτρέπει την περαιτέρω διασάλευση της ασφάλειας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και όχι μόνο!!!
  • Η ΕΥΠ δουλεύει για την Ελλάδα ή μήπως είναι εκτελεστής "συμβολαίων" του εσωτερικού και του εξωτερικού;
Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Κάτοικοι του Μανταμάδου μας έστειλαν φωτογραφίες από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, τo οποίο όπως μας καταγγέλουν, κάποιοι ανεγκέφαλοι μετανάστες έβαψαν στους εξωτερικούς του τοίχους συνθήματα, τα οποία κανείς βέβαια δεν γνωρίζει τι γράφουν.

Ζητούν λοιπόν την παρέμβαση των αρμοδίων, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα αυτές οι αλχημείες.
Φυσικά, καλό θα είναι το ελληνικό κράτος να μεταφράσει και να δημοσιοποιήσει τα όσα γράφτηκαν στους τοίχους του παρεκκλησίου, κι αυτό επειδή ενδέχεται να υπάρχει άμεση ισλαμική απειλή από φονταμενταλιστές ισλαμιστές κατά των κατοίκων της Μυτιλήνης.

Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, οι ευθύνες της Πολιτείας και των κρατικών οργάνων και υπηρεσιών, αυξάνονται κατακόρυφα και καλό θα είναι ο κ. Ρουμπάτης (και το παλαιοπασοκικό - νεοσυριζαίικο παρεάκι του) να αφήσουν στην άκρη τις (στοχευμένες και προς εξυπηρέτηση ντόπιων και ξένων συμφερόντων) "εκκαθαρίσεις" - "εξόφληση γραμματίων", αλλά και τις τακτοποιήσεις ημετέρων και να προσηλωθούν στο θεσμικό τους έργο, που δεν είναι άλλο από την συλλογή πληροφοριών για την υπεράσπιση της χώρας από κινδύνους που ελλοχεύουν και γιγαντώνονται, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της ΕΥΠ ασκεί ένα ιδιότυπο πογκρόμ, υλοποιεί παράτυπες ανακατατάξεις (με μη έμπειρο προσωπικό σε θέσεις κλειδιά ιδιάζουσας σπουδαιότητας περιοχών) και, τέλος, τακτοποιεί "κόσμο" σε θέσεις του εξωτερικού που "ανοίγονται" χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος, παρά μόνο για την μισθοδοσία (βόλεμα) των τοποθετημένων.
Τονίζουμε πως το συγκεκριμένο χωριό έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες Ορθόδοξους χριστιανούς, τονίζουμε πως η Πολιτεία δια των επισήμων οργάνων της είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τους πολίτες...

Σημείωση: Επειδή ακυρώθηκε το τακτικό ραντεβού με τον μεταφραστή μας επί αραβικών κειμένων, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε την μετάφραση όσων διακρίνονται στις φωτογραφίες. Και αν δεν έχει υπάρξει επίσημη μετάφραση ή αν η μετάφραση της πολιτείας τύχει να είναι διαφορετική, τότε θα αρχίσουν να χτυπάνε καμπάνες για τις ευθύνες των πολιτικών αλλά και των κομματικά τοποθετημένων σε θέσεις μείζονος εθνικής σημασίας...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Σε ετοιμοτητα να ειμαστε ολοι για το Αιγαιο μας!Δεν περιμενουμε κανενος την εντολη για τις αξιες μας Ενωμενοι ολοι οι Ελληνες κινδυνευει το αιμα μας!!Φτανει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Από τακτικό στρατό λίγα θα πάθετε, από το ρεμπελο όμως πολλά θα τραβήξετε " Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλος

      Διαγραφή
  2. Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας μεταφράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ρέμπελος" στη λαϊκή γλώσσα θεωρείται ο μη έχων εργασία, ο αργοσχολος, ο μετακινούμενος εδώ κι εκεί, ο άτακτος συρφετός και τελικά ο μετανάστης σε μια ξένη χώρα που δεν έχει προορισμό και εξεγείρεται για δικαιώματα.
      Αυτή η ερμηνεια δίδεται στη προφητεία του Αγ. Κοσμά, ότι η Ελλάδα θα υποστεί δεινά από τη μετανάστευση.

      Διαγραφή
  3. Άρχισαν τα όργανα. Δυστυχώς θέμα χρόνου τα χειρότερα. Είμαστε εντελώς αποστάτευτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ολοι ...
      Υπάρχουν αρκετοί που πρόλαβαν και οργανώθηκαν .
      Ανοργάνωτοι ειναι αυτοι που θα πανε και ψηφιζουν στις κατοχικες κάλπες για να διαλέξουν τον προδότη τους .
      Αυτοι λοιπον ειναι όντως απροστάτευτοι και δικαίως θα θερισουν καταιγίδες ...

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]