Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Αμερικανοί περιμένουν τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών (State Department) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην Τουρκία να αποφεύγουν χώρους συνάθροισης ανθρώπων και γενικά τοποθεσίες όπου υπάρχει πολυκοσμία, για το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης από ακραία ισλαμικά στοιχεία.

Συγχρόνως αυστηρή προειδοποίηση έχει σταλεί στο αμερικανικό προσωπικό της πρεσβείας, των προξενείων και των στρατιωτικών που υπηρετούν στη βάση του Ιντσιρλίκ, να αποφεύγουν οποιαδήποτε σχέση με εντόπιους τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους, ανεξάρτητα από το βαθμό που κατέχουν.

Επίσης, να μην προσεγγίζουν για κανένα λόγο τα σύνορα με τη Συρία και να υπάρχει μετάλη επαγρύπνηση στις επαρχίες Γκαζιάντεπ, Κιλίς, Σανλιούρφα, Σιρνάκ, Βαν, Μους, Μαρντίν, Μπατμάν, Μπιγκόλ, Τουντσελί, Χακάρι, Μπιτλίς και Ελάζιγκ, οι οποίες είναι κυρίως κατοικούμενες από Κούρδους.

Πηγή Εχέδωρος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]