Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προφητικοί λόγοι Παϊσίου για την Ευρώπη και το χρέος

«Επέβαλαν (οι Ευρωπαίοι) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος. Τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε να πληρώσουμε.
Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ. Παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου.

Αδελφοί, μάς εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας».
[Από τό βιβλίο τού ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Σκεύος Εκλογής, Άγιον Όρος 1996, σελ. 421]

• «H E.O.K. [= η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση] είναι τὸ κράτος του Σιωνισμού… Λίγα είναι τα ψωμιά της».
[Αθαν. Ρακοβαλή, “Ο Πατὴρ Παΐσιος μού είπε”, έκδοση 16η, Θεσσαλονίκη, σελ. 84]

• «Η Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Η Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα η Ε.Ο.Κ. είναι... Πίσω από ’κει κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών».
[Από απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Γέροντα Παϊσίου, που έγινε το έτος 1992, στο κελί του "Παναγούδα" στο Άγιο Όρος. Υπεύθυνος για την απομαγνητοφώνηση: Ιερομ. Ισαάκ και συνοδεία, Καλύβη Αναστάσεως, Καψάλα, Καρυές Τ.Κ. 630 86 Άγιο Όρος.]

• «Οικουμενισμός, και “κοινή αγορά” [έτσι ονομάζαμε πριν μερικές δεκαετίες την «Ε.Ο.Κ.»], ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων».
[Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι, τόμος Β'- “Πνευματική αφύπνιση”, Ι. Ησυχαστήριον “Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος”, Σουρωτή Θες/νίκης 1999, σελ.176]

Και για μην ξεχνάμε τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, θυμίζουμε πως ρητά είπε "θα σας βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προλάβουν"...

Διαβάστε επίσης: O Γέροντας Παΐσιος προέβλεψε επακριβώς τη σημερινή οικονομική κρίση


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Εσείς αυτα που δημοσιεύετε και τα βλέπει ολος ο κόσμος, τα έχετε δει γραμμένα κάπου, ή είναι της φαντασίας σας ? Η μήπως και εσείς είστε απο στόμα σε στόμα ? Και μιας που είστε όλοι τόσο πιστοι, να σας πω ότι ο Χριστος είπε ότι θα βγουν πολλοι ψευδοπροφήτες και θα πουν το και το, και να μην τους πιστεψετε , αλλα εσεις πιστεύετε ότι σας συμφέρει μάλλον, γιατι εκτος απο προβατα είστε και αδύναμοι ψυχικα , με ψυχολογικα και υπαρξιακα αδιέξοδα . Ο πατερ παήσιος έχει γίνει ο μαιντανος της Ελλαδας , δηλαδη ελεος . Σταματήστε να θέλετε να προελκυετε με αυτον τον τροπο κοσμο στα site σας , και λυπηθετε τον βλακα τον Έλληνα . Φιλικα παντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαϊντανός είσαιν εσύ. Μαϊντανός του διαδικτύου. Άλλος ένας μηδενιστής που περιφέρεται για να σκορπ΄σιει τα προσωπικά του αδιέξοδα και σκοτοδίνη. Κάνε μας την χάρη. Φεύγοντας άσε ανοιχτή την πόρτα να ξεμυρίσει ο τόπος

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου μαιντανε , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ περι τινος ομιλεις .

      Διαγραφή
  2. Ας ζητήσει ο άγιος την προστασία μας από την Παναγία! Και τα λόγια του να μη μας ρίχνουν στην τεμπελιά, μας προειδοποιούσε για να μας κινητοποιήσει όχι να μας καθησυχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο όνομα της Αγίας Τριάδος,

    Τούτες τις έσχατες ημέρες ο Θεός μας έστειλε τον άνθρωπό Του, τον έσχατο εργάτη του Ευαγγελίου, να μας κηρύξει την αγάπη του Χριστού, την αδερφοσύνη, την δικαιοσύνη και να μας υπενθυμίσει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το ανώτατο βασίλειο επί Γης. Το όνομά του Ιωάννης. Για αυτόν μίλησαν και προφήτεψαν πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας στους περασμένους αιώνες. Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα ανοίξει ο ουρανός κι ο αρχάγγελος Μιχαήλ θα βγει και θα τον αναδείξει, ως τυφλοί δεν είδαν ότι ο άνθρωπος του Θεού ήρθε από την πίσω πόρτα να αφυπνίσει τους Έλληνες και να δείξει ποιο είναι το πρόσωπο του αντιχρίστου.
    Τυφλοί Έλληνες, ο ουρανός είναι το διαδίκτυο όπου βλέπει όλη η Γη! Αγγελιοφόρος είναι ο κάθε άνθρωπος που αναγγέλλει στο όνομα της Αγίας Τριάδος!

    http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]