Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρομολαγνεία ηττήθηκε κατά κράτος

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις από τα ΜΜΕ, τα πολιτικά βαμπίρ και τους εταιρικούς εκβιασμούς δεν πέρασαν

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Η νίκη του ΟΧΙ στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, αποκτά πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από μια απλή αναμέτρηση μεταξύ των δυο επιλογών.

Όταν επί μια εβδομάδα οι εταίροι μας αποφάσισαν να κλείσουν τις ελληνικές τράπεζες αφήνοντας τες χωρίς ρευστό και να επιβάλουν στον ελληνικό λαό μια αφάνταστη ταλαιπωρία, όταν επί μια εβδομάδα τα προδοτικά ελληνόφωνα κανάλια άσκουσαν καθημερινή τρομοκρατία για να αναγκάσουν τους Έλληνες να ψηφήσουν ΝΑΙ, όταν επί μια εβδομάδα οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας σήκωναν συνεχώς το δάχτυλο απειλώντας τον ελληνικό λαό μην τυχόν και δεν ψηφήσει ΝΑΙ, αντιλαμβάνεται κανείς την σημασία της μεγάλης νίκης του ΟΧΙ!

Αυτό το άθλιο παιχνίδι σε βάρος της νόμιμης ελληνικής κυβέρνησης, όποια και αν ήταν αυτή, το άθλιο παιχνίδι με ψεύτικα διλλήματα εκφοβισμού, τελικά γύρισαν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους και έριξαν το βάρος υπέρ του ΟΧΙ!

Το πρόβλημα είναι αν θα καταλάβουν όλοι αυτοί και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τι έκαναν σε βάρος της χώρας και αν επιτέλους θα τιμωρηθούν αυτοί οι άθλιοι δημοσιογράφοι που για άλλη μια φορά έδειξαν τον πραγματικό τους ρόλο.

Αύριο αρχίζει μια καινούργια μέρα για όλους μας!

Να προσευχηθούμε για το καλύτερο για την ταλαιπωρημένη πατρίδα μας.!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]