Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα σήμερα γράφει παγκόσμια ιστορία

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Σήμερα όλος ο κόσμος κρέμεται από τους Έλληνες. Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την χώρα μας. Όλη η υφήλιος βρίσκεται εδώ, έχει στρέψει την προσοχή της στην πατρίδας μας και αγωνιά για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο ελληνικός λαός προσδοκά ένα καλύτερο αύριο.
Οι λαοί του κόσμου περιμένουν από τον ελληνικό λαό το μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο.

Η ιστορία μας, η ταυτότητα μας, η θρησκεία μας, τα παιδιά μας, από εμάς περιμένουν να μην τους διαψεύσουμε.

Οι τοκογλύφοι εταίροι μας εκμεταλλεύτηκαν, μας ξεγύμνωσαν, μας μάτωσαν, γνήσιοι απόγονοι των κατακτητών ναζί του 40, μας έστησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Τότε τους είπαμε ΟΧΙ. Σήμερα ξανάλεμε ΟΧΙ. Σήμερα στέλνουμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους λαούς του κόσμου ότι εδώ στην Ελλάδα το ΟΧΙ είναι πάρων, το ΟΧΙ στην μαύρη συμμορία εξόντωσης του πλανήτη μας.

Σε κάθε χτύπημα τους, σε κάθε χαστούκι τους, απαντάμε και με ένα ΟΧΙ.

Η Ελλάδα σήμερα γίνεται το φωτεινό ορόσημο για όλη την ανθρωπότητα.

Η Ελλάδα μας σήμερα γράφει παγκόσμια ιστορία.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολύ ωραία τα γράφετε κύριε Νίκο, αλλά μάλλον δεν ξέρετε τι συμβαίνει όταν δανείζεσαι από τοκογλύφους. Σου πίνουν το αίμα .Από την στιγμή που δανειστήκαμε για να αναπτυχθούμε ,αλλά στην πορεία τα δανεικά τα φάγανε μερικοί εθνοσωτήρες ,που τα έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού και θέλουν να επιβληθούν πάλι και να πληρώσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι σίγουρα θα χρεοκοπήσουμε ,διότι όταν ανακατεύονται οι τεχνοκράτες για να σου επιλύσουν το πρόβλημα ,τότε το πρόβλημα μεγαλώνει .Ούτε το δημοψήφισμα θα μας σώσει ,ούτε το ΔΝΤ, ούτε η ΕΚΤ .Βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας .Η Ελλάδα μας τελείωσε ,χρεοκόπησε ,είναι στα χέρια των τοκογλύφων . Θα μας ποιούν το αίμα μας . Θα μας εκμεταλευτούν με εργασιακό μεσαίωνα , με μισθούς και συντάξεις πείνας , την εξαγορά της περιουσίας μας ,την καθιέρωση της μεγάλης φορολογίας και αυτά όλα για να περισσεύουν χρήματα για να τους ξεπληρώνεις .Το συμπέρασμα αγαπητέ Νίκο είναι ότι τα σπασμένα θα τα πληρώσει ο φτωχός ,ο εργαζόμενος ,ο συνταξιούχος ,οχι ο πλούσιος ,ο επιχειρηματίας ,ο ΕΕ κλπ. Δεν βλέπετε που στοχεύουν τα νέα μέτρα ?Στις συντάξεις. Και το γελείο είναι ότι οι τεχνοκράτες των θεσμών ζητούν την απελευθέρωση των απολύσεων λες και υπάρχει εργασία , βέβαια υπάρχει πάντα για μερικούς που τους βολεύουν οι αιώνιοι πολιτικοί μας . Κύριε Νίκο που είναι οι επιχειρήσεις από τα περιβόητα linder ,linter plus ?
    Eχει γίνει έλεγχος εάν υπάρχουν αυτές οι επιχειρήσεις και πόσοι έχουν εξφλήσει τα δάνεια ? Εχει γίνει ποτέ έλεγχος σε προγράμματα μικρών μονάδων αγροτουρισμού αν είναι ανοικτές και εργάζονται ? Οι συνεταιρισμοί που χρωστούν δις σε τράπεζες και τους δανείζουν ακόμα ,πότε θα αποφασίσει η πολιτεία να τις πουλήσει και να πάρει τα χρήματα για να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της? Οι δημοσιογράφοι κατά καιρούς μας ενημερώνουν ότι οι περισσότεροι μεγάλοι επιχειρηματίες χρωστούν δις . Πότε η πολιτεία θα κάνει την αρχή να τα ζητήσει?Πληρώσαμε τις προβληματικές το 1981, τώρα το χρέος . Αχ αυτοί οι τεχνοκράτες που πάντα φταίει ο μισθός και η σύνταξη . Ας τους έχουν οι γονείς τους να τους χαίρονται.Εγώ εάν είχα γιό τεχνοκράτη οικονομολόγο που θα εργαζόταν σ΄αυτούς τους θεσμούς που πάντα προφυλάσσουν τους πλούσιους και σοφίζονται μέτρα για τους φτωχούς ΄θα του απαγόρευα να επικοινωνεί μαζί μου διότι θα τον θεωρούσα νεκροθάφτη των φτωχών και υπάλληλο των πλουσίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]