Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ηλιθιότητα δεν είναι επιλογή

Je suis...Sarlas, c'est ne pas l'Europe

Αν και Σαρλάς... Σαρλί δεν είμαι! Διότι πολύ απλά, ο φίλος Γαλλικός λαός, όπως δυστυχώς και ο Ελληνικός (για την ακρίβεια, μια μειοψηφία κομματόσκυλων και ατομικών... εραστών, η οποία όμως καθίσταται ικανή να εκλέγει κυβερνήσεις από το πολίτευμα της ψευτοδημοκρατίας μας) αλλά και οι περισσότεροι λαοί της Ευρώπης, έχουν επιλέξει για ηγέτες τους (ο Θεός να τους κάνει) αυτά τα γελοία ανδράποδα των Παγκόσμιων οικονομικών ολιγαρχών-τοκογλύφων! Υπ' αυτήν την έννοια, όλοι εμείς οι πολίτες των Ευρωπαϊκών εθνών-κρατών, φέρουμε βαρύτατο μερίδιο ευθύνης για όλα τα τεκταινόμενα στην ήπειρό μας.

Η γηραιά ήπειρος φθίνει δημογραφικά, συρρικνώνεται πληθυσμιακά και αποδομείται πολιτισμικά με κύριους πυλώνες την αυξανόμενη υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση. Βεβαίως, αυτό αποτελεί σχέδιο των μεγαλοτραπεζιτών, τις επιταγές των οποίων εκτελούν εις το ακέραιο σχεδόν όλες οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις (ανάλογοι ΣαμαροΒενιζέλειοι... κλώνοι) ούτως ώστε οι...μεταλλαγμένοι Ευρωπαϊκοί λαοί να πάψουν να εμφανίζουν εθνολογικά και φυλετικά διακριτικά στοιχεία για να γίνουν πειθήνιοι και... ευκολοκυβέρνητοι! Όσοι από μας τα λέμε και τα γράφουμε έτη και έτη, κρούοντας καμπάνες και... καμπαναριά, αποτελούμε τους κακούς ρατσιστές για το σύστημα! Το λοιπόν, ήρθε η ώρα, που τα βρίσκουν μπροστά τους!

Τα νωπά, φρικτά εγκλήματα στην Γαλλία αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης με πλεόν πρόσφατα τα γεγονότα στο Βέλγιο, έγιναν από ανθρώπους των οποίων οι αξιακοί κώδικες είναι από μηδαμινοί έως ανύπαρκτοι. Στην θρησκεία του Ισλάμ κυριαρχεί το εθιμοτυπικό δίκαιο της Σαρία, προάγοντας φαινόμενα... κοινωνικού βαρβαρισμού! Η γυναίκα από ζωντανό πλάσμα, αντιμετωπίζεται ως ζωντανό... πράγμα ή καλύτερα ως ζωντανό... σκέτο (δίποδο ζώο δηλαδή) ενώ επιτρέπονται φαινόμενα εμετικά και διαστροφικά για την ανθρώπινη φύση, όπως είναι η παιδεραστία και η κτηνοβασία!! Όσο για την κοσμοθεωρία του; Το Ισλάμ αποπνέει ένα απύθμενο μίσος για τις θρησκείες κάθε άλλου δόγματος, κηρύσσοντας ιερό πόλεμο εναντίον ημών των…απίστων και αποτελεί ίδιον της φύσης του το χαρακτηριστικό της επιθετικότητας και του επεκτατισμού.

Κατά συνέπεια, οι χαώδεις πολιτισμικές διαφορές καθώς και οι διαφορές στην νοοτροπία μεταξύ ημών και των… εν λόγω, καθιστούν απαγορευτικό κάθε ενδεχόμενο συνύπαρξης, όσες γενεές και αν περάσουν. Προσέξτε: Δεν ισχυρίζομαι, ότι κάθε Μουσουλμάνος είναι εν δυνάμει τρομοκράτης! Ισχυρίζομαι όμως, ότι σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο ιδεών και αξιών, με τον θρησκευτικό φανατισμό να έχει... εμποτίσει κάθε τους κύτταρο, ουσιαστικά στερούμενοι την δυνατότητα ελεύθερης νόησης και έκφρασης, είναι πολύ πιο εύκολο να χαθεί ο έλεγχος (από αιτίες πολυποίκιλες, όπως η ανεργία, η περιθωριοποίηση κλπ) και να ανάψει η σπίθα, που θα φέρει την καταστροφή, δεδομένου του γεγονότος, ότι και οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους κομμάτι του Ισλάμ και άρα ξένο σώμα ως προς τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Επιπροσθέτως, οι Γάλλοι έκαναν και το εξής λάθος: Αγνόησαν το δίκαιον του αίματος! Η Γαλλία, όχι μόνο πληρώνει το τίμημα, καλούμενη να ενσωματώσει πληθυσμό από τις πάλαι ποτέ Γαλλικές αποικίες, ως παλαιά Αυτοκρατορία αλλά θεώρησε, ότι άνθρωποι, οι οποίοι εθνολογικά και φυλετικά δεν έχουν καμία σχέση με το Γαλλικό έθνος, θα μπορούσαν να... απορροφηθούν και να αποτελέσουν τμήμα του εάν ακολουθήσουν μια σειρά κανόνων, ένα είδος κοινωνικής συμβίωσης, ως προέκταση της Γαλλικής Παιδείας. Μάθαιναν για παράδειγμα στα μαυράκια, ότι οι προγονοί τους είναι οι... αρχαίοι Γαλάτες!! Αλήθεια, τί λαμπρό εκπαιδευτικό σύστημα και πόσο στηρίζεται... στην αλήθεια! Το μόνο, που θα ήθελε να σχολιάσει η ταπεινότητά μου είναι, ότι τα σύμφωνα συμβίωσης είναι για τους... gay και ουχί για τα έθνη με ιστορία και πολιτισμό!

Ποιό θα είναι (και επιβάλλεται να είναι, ως φυσική νομοτέλεια) το μέλλον; Το ΟΜΑΙΜΟΝ, αγαπητοί μου! Το ίδιο αίμα, η κοινή γονιδιακή και φυλετική καταγωγή! ΑΥΤΟ ήταν, είναι και θα είναι το πρωταρχικό στοιχείο, με βάση το οποίο καθορίζονται τα ανθρώπινα έθνη! Δεν θα καταργήσουμε την Βιολογία επειδή κάποιοι... φωστήρες μας θέλουν μιαν άμορφη μάζα, έναν πολτοποιημένο και ομογενοποιημένο ανθρώπινο κιμά, που δεν θα προβάλλει αντιστάσεις ούτως ώστε αυτοί να εκτελούν ανενόχλητοι τα σχέδιά τους!
Ούτε βεβαίως είναι τυχαίο, που οι τιτάνες της ανθρωπίνου διανοήσεως αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μας, έθεταν το όμαιμον, ως το πρωταρχικό στοιχείο για τον ορισμό του Έλληνα, όπως για παράδειγμα ο Ηρόδοτος και ο Αριστοτέλης. Τεράστιες μορφές, οι οποίοι ήταν οι πατριάρχες όχι μόνο της Παγκόσμιας Ιστορίας αλλά και της Βιολογίας, της Φυσιολογίας της Ανθρωπολογίας της Κοινωνιολογίας και κάθε είδους επιστήμης, ορίζοντας τις έννοιες του έθνους, της φυλής, της πατριάς μα κυρίως... της ΛΟΓΙΚΗΣ!!! Κάτι, που λείπει τόσο, μα τόσο πολύ από την αλλοπρόσαλλη εποχή μας!

Κατά συνέπεια, εάν δεν σταματήσει η εθνολογική και φυλετική αλλοίωση των Ευρωπαϊκών εθνών-κρατών τότε είμαστε όλοι παρελθόν!! Αυτό το μόρφωμα ή καλύτερα το έκτρωμα, ΔΕΝ είναι Ευρώπη και θα καταρρεύσει λίαν συντόμως από μόνο του είτε το θέλουμε είτε όχι! Απομένει μόνο να προστατεύσουμε... εαυτούς και αλλήλους! Πώς θα γίνει αυτό; Μα με το να εκλέξουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ και... ουχί αυτούς τους πουλημένους, οι οποίοι ατυχώς για εμάς, αυτήν την χρονική συγκυρία έχουν στα χέρια τους τα ηνία της εξουσίας στην ήπειρο, που γέννησε τον πολιτισμό!

Θα χρησιμοποιήσω έναν ιατρικό και συνάμα Περιβαλλοντικό όρο για να το καταλάβετε καλύτερα. ΑΥΤΟΙΑΣΙΣ. Όπως τα φυσικά οικοσυστήματα διαθέτουν όλους εκείνους τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας, οι οποίοι θα τους εξασφαλίσουν την επιβίωση μετά από μια σχεδόν ολική καταστροφή, όπως για παράδειγμα ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα (απλά κάποια άλλα όντα θα πάρουν την... θέση του ανθρωπίνου είδους στον πλανήτη εάν εμείς εξαφανιστούμε, όπως έγινε και με τους δεινοσαύρους 68 εκατομμύρια χρόνια πριν), κατ' ανάλογο τρόπο και η Ευρώπη θα ενεργοποιήσει όλες εκείνες τις δικλείδες ασφαλείας που διαθέτει για να επιβιώσει είτε με εμάς είτε...χωρίς εμάς!

Συμπέρασμα;
Ή ψηφίζετε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή επικράτεια) ή τον ρόλο του ηγέτη θα τον αναλάβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!
Δυστυχώς για όλους μας, η ατροφία της λογικής, η πολιτική απαιδεία και το μηδενικό πολιτικό αισθητήριο των λαών ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!! Stupidity is not an option, για να το πω και... Ευρωπαϊκά!
Τα σέβη μου.

Πηγή "Το τελευταίο σύνορο"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]