Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση Σαμαρά ενισχύει οικονομικά τα νησιά του Σολομώντα!

Καταδικάζουν τους Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση και στηρίζουν οικονομικά πολίτες άλλων χωρών!

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την απόφαση του Υπουργείου Εξωτερικών και του αρμοδίου υφυπουργού ο οποίος υπέγραψε την έγκριση δαπάνης μέσα στα πλαίσια θεμάτων περί ανάγκης παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με τις διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας έναντι του ΟΗΕ προς τους πλημμυροπαθείς των Νήσων Σολομώντα ύψους 14.465 AU$, την ώρα που εκατοντάδες πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι επλήγησαν από τις τελευταίες θεομηνίες να αναζητούν από αυτό το κράτος μια οικονομική ενίσχυση.

Την ώρα που υπάρχουν Εβρίτες πολίτες οι οποίοι αναμένουν εδώ και δυο χρόνια αποζημιώσεις από το κράτος για τις καταστροφές που υπέστησαν από την πλημμύρες του ποταμού Έβρου δεν νοείται να χρηματοδοτούμε πληγέντες άλλων χωρών.

Επειδή όμως γνωρίζουμε την απάντηση του αρμοδίου υφυπουργού για παρόμοιες αποφάσεις στις οποίες επικαλέστηκε ως συμβατική υποχρέωση της χώρας έναντι του ΟΗΕ θα του απαντήσουμε πως ο ρόλος του υπουργείου εξωτερικών είναι να απαιτήσει κάτι αντίστοιχο και για τον Ελληνικό λαό.

Αυτός πρέπει και επιβάλλεται να είναι ο ρόλος σας ως υπουργείο εξωτερικών, να διασφαλίσετε τα συμφέροντα της χώρας και να επιδιώξετε την οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια εκατοντάδων συμπολιτών μας που σήμερα βρίσκονται στο δρόμο από την ανικανότητα αυτού του κράτους.

 

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]