Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ραχήλ Μακρή: Είναι ανίκανοι να προστατεύσουν την πατρίδα


Επίθεση κατά της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κατά του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά αλλά και του νέου υπουργού Άμυνας κ. Δένδια, εξαπέλυσε σήμερα (4/11/2014) η ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή, η οποία ζητά την άμεση παραίτησή τους, επειδή θεωρεί πως είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι για να προστατεύσουν τη χώρα.

Έτσι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του γραφείου της κυρίας Μακρή, δημοσιεύθηκε δήλωσή της σχετικά με τις δηλώσεις Δένδια, με τίτλο «Ενώ ο Δένδιας κοιμάται…»!

Οι τούρκοι αλωνίζουν για 9 ώρες στο Αιγαίο φτάνοντας σχεδόν μέχρι τον Πειραιά ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ανησυχεί, κυρίως, για το αν θα τον ξυπνήσουν ή όχι.

Αφού ξυπνάει καλεί τους πολίτες να κοιμηθούν ήσυχοι.

Οι τουρκικές προκλήσεις άρχισαν με την Κυπριακή ΑΟΖ και συνεχίζονται στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ο κατήφορος της Εθνικής Αμυντικής Πολιτικής και η ανυπαρξία εξωτερικής πολιτικής ενθαρρύνουν την πολιτική κανονιοφόρων της Γείτονος.

Εάν συνεχίσουν έτσι οι δεξιοί πατριώτες του Σαμαρά με τους συνεργούς σοσιαλιστές του σλόγκαν «την σημαία των Ιμίων την πήρε ο αέρας», αυτοί που θα ξυπνάνε το βράδυ τους Υπουργούς θα είναι οι τούρκοι.

Ο Σαμαράς και οι Υπουργοί του είναι ανίκανοι να προστατεύσουν την πατρίδα και οφείλουν να κάνουν την χάρη στους πολίτες και να παραιτηθούν άμεσα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]