Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Mossad σε χρειάζεται! Γίνε πράκτορας τώρα!

Η Μοσάντ χρειάζεται εσένα! 
Με βίντεο - αγγελία και νέα ιστοσελίδα αναζητά νέους πράκτορες η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ 

Ψάχνετε για δουλειά; Θέλετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας; Σκεφτήκατε να εργαστείτε για τη μυστική υπηρεσία του Ισραήλ; Η Μοσάντ από σήμερα, Δευτέρα, αναζητά νέους πράκτορες για να ενταχθούν στο δυναμικό της μέσω μίας νέας ιστοσελίδας και με βίντεο που παραπέμπει περισσότερο σε ταινία κατασκοπείας ανάμεσα στο «The Bourne Identity» και τις «Τρεις Ημέρες του Κόνδορα».
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στο YouTube, μία γυναίκα και ένας άνδρας πράκτορας μεταφέρουν το θεατή στον κόσμο της Μοσάντ, όπου γκάτζετς, μυστικές συναντήσεις, κρυφά βλέμματα, χάρτες, συντεταγμένες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποτελούν στοιχεία που οδηγούν, σύμφωνα με την κατάληξη του βίντεο, σε ένα πιο ασφαλές Ισραήλ.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον πράκτορα περιγράφει τη δουλειά του ως ένα «βασίλειο του αγνώστου», που απαιτεί υπομονή και συχνά δεν οδηγεί σε άμεσα αποτελέσματα, ενώ η γυναίκα «πράκτορας» εξηγεί τις συναντήσεις με τον επικεφαλής της Μοσάντ «μέσα στην άγρια νύχτα» και υποστηρίζει ότι έχει μεγάλη ευθύνη.

Στην ιστοσελίδα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο όπου καλείται να επιλέξει τις τρεις ιδιότητες που τον χαρακτηρίζουν καλύτερα ανάμεσα σε «ατρόμητο», «περιπετειώδη», «χαρισματικό» και άλλα, να μιλήσει για τα χόμπι του, να εξηγήσει για ποιο λόγο σκέφτεται να ενταχθεί στη Μοσάντ, όλα αυτά με ένα κλικ που στην εικόνα μεταφράζεται σε δακτυλικό αποτύπωμα.

Την ίδια ώρα, ο επίδοξος πράκτορας μπορεί να διαβάσει φράσεις πρώην προέδρων και πρωθυπουργών του Ισραήλ, αλλά και ειδικών όπως «Έλα μαζί μας για να δεις το αόρατο και να κάνεις το αδύνατο» ή η «Η ιστορία δε γράφεται, η ιστορία δημιουργείται».

Όπως επισημαίνει ο διευθυντής της Μοσάντ, Ταμίρ Πάρντο, σε ανακοίνωση Τύπου «το Ισραήλ βρίσκεται υπό καθημερινή απειλή. Πρέπει να συνεχίσουμε να στρατολογούμε τους καλύτερους στις τάξεις μας».

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν οι Times of Israel, οι μυστικές υπηρεσίες φιλοδοξούν να προσελκύσουν γυναίκες και άνδρες και από το εξωτερικό, καθώς η ιστοσελίδα για την συμπλήρωση των στοιχείων είναι στα αγγλικά, ρωσικά, γαλλικά, αραβικά και περσικά.

Όλα αυτά μία ημέρα μετά το θάνατο του θρυλικού πράκτορα της υπηρεσίας, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της επιχείρησης «Θεϊκή Οργή», που είχε ως στόχο την εξόντωση των δραστών της δολοφονίας 11 ισραηλινών αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 στο Μόναχο.



Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]