Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: Η Τουρκία βοηθά τους Τζιχαντιστές!

Γιατί η Τουρκία αποτελεί στόχος κατασκοπίας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, εξηγεί σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με στέλεχος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών το οποίο μίλησε στο περιοδικό η Τουρκία θεωρείται για τη Γερμανία στόχος όχι μόνο από την ίδια τη Γερμανία αλλά και από άλλες υπηρεσίες δυτικών χωρών γιατί θεωρούν ότι η Άγκυρα στηρίζει τους τζιχαντιστές που δρουν στη Συρία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο η Τουρκία είναι το κέντρο απ' όπου διέρχονται όσοι θέλουν να περάσουν στις τάξεις των τζιχαντιστών, στη Συρία και το Ιράκ, αλλά και η χώρα που γίνεται η στρατολόγηση μαχητών για τις ακραίες αυτές ισλαμιστικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή. Από την Τουρκία περνούν και όσοι από τους τζιχαντιστές θέλουν να ξαναγυρίσουν στην Ευρώπη, λέει ο αξιωματούχος.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι η Τουρκία είναι απειλή και κίνδυνος για την ασφάλεια της Ευρώπης όχι μόνο για το θέμα των τζιχαντιστών αλλά και γιατί από τις ακτές της διακινούνται προς την Ελλάδα και την Ευρώπη λαθρομετανάστες και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν προκαλέσει την οργή των Τούρκων αξιωματούχων.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]