Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκάλυψη βόμβα! Ο Προβόπουλος έδινε θαλασσοδάνεια στον Καρούζο!

pistodotisi omilou karouzouΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΤΕ.

Ο άνθρωπος που μαζί με τον υπόδικο Παπακωνσταντίνου υπέγραψαν το μνημόνιο ρίχνοντας την Ελλάδα στον όλεθρο, παραμένει ακόμα στην θέση του όταν και ο ίδιος εμπλέκεται σε σκάνδαλα δισεκατομμυρίων που καλύπτονται από το δημόσιο χρήμα, το χρήμα των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για αυταπάτες. Όλοι όσοι καλύπτουν τον Προβόπουλο, εντός και εκτός βουλής είναι συνένοχοι στην δολοφονία των Ελλήνων. Εάν η δικαιοσύνη δεχθεί πιέσεις (πάλι) για να τον φυγαδεύσει, ας απευθύνει κάλεσμα στον λαό. Αλλιώς ας παραιτηθούν. 

Συγκάλυψη τύπου Proton δεν περνάει και όσοι το επιχειρήσουν πιστεύοντας ότι θα τους φυγαδεύσουν οι καναλάρχες – οικοδεσπότες τους, θα συνθλιβούν.

Δείτε τα έγγραφα φωτιά της απόρρητης έκθεσης:

pistodotisi karouzou_1 pistodotisi karouzou_2 pistodotisi karouzou_3 pistodotisi karouzou_4 pistodotisi karouzou_5 pistodotisi karouzou_6 pistodotisi karouzou_7 pistodotisi omilou karouzou
olympia.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. DEN VGALATE EPITA APO TIS EKLOGES TOU 9 OPOU KALIPSE TON G PAPANTREOU METO LEUTA IPARHOUN. APOTOTES KAI MEHRI SIMERA APODIKNIOUME POSON SOVARON KRATOS IMETHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]