Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομάδα τούρκων καταδρομέων συνελήφθη στον Έβρο!

Επταμελής ομάδα τούρκων καταδρομέων συνελήφθη νωρίς σήμερα το πρωί πλησίον του ποταμού Έβρου (στο ύψος της περιοχής Κορνοφωλιάς) όταν μετά την είσοδό της κινήθηκε δυτική κατεύθυνση, προφανώς για να μπει και να χαθεί στην ορεινή δασώδη περιοχή.


Η είσοδος της ομάδας έγινε αντιληπτή από ομάδα συνοριοφυλάκων, η οποία με χρήση θερμικών καμερών κατέγραψε τόσο την είσοδο όσο και την μετέπειτα πορεία των τούρκων καταδρομέων.
Στη συνέχεια στήθηκαν 3 ενέδρες προκειμένου να μην υπάρξει περίπτωση διαφυγής των λαθραία εισελθόντων και με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σύλληψή τους, χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση από τους συλληφθέντες.
Να τονιστεί πως οι τούρκοι καταδρομείς ομολόγησαν την ιδιότητά τους αμέσως μετά την σύλληψή τους, ενώ επάνω τους βρέθηκε σύγχρονος ηλεκτρονικό εξοπλισμός, μπαταρίες μακράς διάρκειας και άλλο υλικό, προφανώς για παράνομη ηλεκτρική σύνδεση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, που προφανώς επεχείρησαν να «φυτέψουν» για μακρά χρονική περίοδο εντός του ελληνικού εδάφους.

Αμέσως μετά την σύλληψη της ομάδα των τούρκων καταδρομέων υπήρξε έντονη κινητικότητα σε υψηλότατο στρατιωτικό επίπεδο και επικοινωνία του διοικητού στρατηγού Δ’ Σώματος Στρατού με τον ομόλογό του της Ανατολικής Θράκης. Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία της τουρκικής πλευράς, προφανώς για να απελευθερωθούν οι τούρκοι καταδρομείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο. Η είδηση, όσο εξωπραγματική κι αν φαίνεται, υπάρχει πλήρης επιβεβαίωση από τις πηγές μας πως δεν ισχύει, λόγω… ημέρας.

Καλό σας μήνα και μην ψάχνετε για εχθρούς που μπαίνουν από τα σύνορα, αλλά για εκείνους που επιτίθενται στο μυαλό ή πίσω από την πλάτη σας...


Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]