Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποχωρούν από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και καταγγέλλουν την κυβέρνηση Σαμαρά

Ανοικτή επιστολή - δήλωση αποχώρησης

Το ποτήρι ξεχείλισε!!!
Η συγκυβέρνηση παραδόθηκε εξολοκλήρου στην τρόικα και στα μεγάλα συμφέροντα!!!


Τέσσερα χρόνια τώρα οι βουλευτές των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου, ψηφίζουν σε ένα μόνο άρθρο το δικαίωμά μας στη ζωή!!!

Με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης κατήργησαν το 80% των κεκτημένων των εργασιακών, ασφαλιστικών και οικονομικών μας δικαιωμάτων.

Ψήφιζαν κάθε φορά… για τελευταία φορά, δηλώνοντας ότι είναι τα τελευταία μέτρα…
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

Το Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή καταστρέφει και τα ελάχιστα εναπομείναντα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά κεκτημένα των εργαζομένων (τριετίες, επιδόματα, εφάπαξ, επικουρικές συντάξεις). 
Με λίγα λόγια εάν ψηφιστούν τα μέτρα που περιγράφονται στο “ΜΙΝΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ” μπαίνει οριστικά ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στις κατακτήσεις των τελευταίων 100 ετών…

Εξαθλιώνουν εμάς και τις οικογένειές μας και μας οδηγούν στον εξευτελισμό και στον κοινωνικό αποκλεισμό!!!

Παράλληλα με την απελευθέρωση του καθεστώτος ενοικίασης εργαζομένων, καταργούν κάθε έννοια του Συντάγματος και καθιστούν σκλάβους το σύνολο των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι θα εργάζονται σε καθεστώς “γαλέρας” ικανοποιώντας και τους πιο παράλογους πόθους των μεγαλοεργοδοτών και των πολυεθνικών συμφερόντων…

Ως μέλη της Π.Ε. της Ν.Δ. δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από το κόμμα διότι οι αντεργατικές – αντιασφαλιστικές διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου που συμφωνήθηκαν με την Τρόικα, καθώς και όσα μέχρι σήμερα ψηφίσθηκαν εναντίον μας ξεχειλίζουν την οργή και την αγανάκτησή μας.

Δηλώνουμε ότι, παραμένουμε πιστοί στις αρχές, τις αξίες και την ιδεολογική κατεύθυνση του ριζοσπαστικού κοινωνικού φιλελευθερισμού, ιδεολογία που πιστά υπηρετήσαμε από την ίδρυση της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης και την οποία εξέφραζε απόλυτα ο ιδρυτής της Κων/νος Καραμανλής.

Ο αγώνας μας για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων αποτελεί για εμάς ιερό καθήκον, το οποίο αδιαπραγμάτευτα θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε στις τάξεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος μέσα από την Συνδικαλιστική μας Παράταξη τη ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν. Δ.
Ευθύμιος Θεοχάρης
Δημήτριος Καψοκόλης

Σχόλιο ιστολογίου: Είναι προφανές πως οι αποχωρούντες καταγγέλουν τον Αντώνη Σαμαρά ως συνυπαίτιο της καταστροφής στη χώρα, ως συνεργάτη ξένων συμφερόντων και -κυρίως- ως τον άνθρωπο που έχει απομακρυνθεί από τις ιδεολογικές αρχές και ταυτόχροναμ έχει καταστρέψει και μεταλλάξει τη Νέα Δημοκρατία...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]