Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

In Lamogia We Trust! (εμπιστευόμαστε την λαμογιά!)

Την σημερινή φωτογραφία μπορείτε να την εκτυπώσετε να την μεγεθύνετε, και να την κρεμάσετε κάπου, όπου να την βλέπετε κάθε μέρα, για να σας υπενθυμίζει ποιός είναι ο κατά συντριπτικό ποσοστό υπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας!

Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό άθυρμα μετά τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ, του οποίου οι πολιτικοί επίγονοι, αυτό το βρωμερό πολιτικό σπέρμα, κυβερνούν ακόμη, διασπαρμένοι σε όλες τις βαθμίδες του κρατικού μηχανισμού από υπουργοί έως γραμματείς ταμείων, οργανισμών και υπηρεσιών, σύμβουλοι  υπουργείων και τραπεζών  και όπου αλλού μπορεί να υπάρξει καίριο πόστο, αλλά και πόστο ρεμούλας και αρπαχτής!


Το άλλο, ογκώδες πολιτικό σκύβαλο της φωτογραφίας, είναι θαυμαστής των επιτευγμάτων του πρώτου, wannabe (ο θαθελενάναι) συνεχιστής του ανίερου έργου του, και προσφάτως ο διαπρύσιος υποστηρικτής της αυτόνομης καθόδου της γκόλουμ-υποκινούμενης "κίνησης των 58" ή "Ελιάς", στις φετινές ευρωεκλογές!

Σου λέει: "Μιά και εγώ θα εισπράξω το μακρύτερο στις εκλογές, ας κρυφτώ πίσω από την ψευδώνυμη "κεντροαριστερή" φάρσα!"


Μεγαλειώδες ήθος, μεγαλειώδους πολιτικού κοπρίτη!


Δυστυχώς αυτά τα πολιτικά εμέσματα, οι καταστροφείς της χώρας, υπάρχουν και δρουν ακόμα, είτε εμφανώς, είτε υπόγεια, "εν κρυπτώ και παραβύστω", ροκανίζοντας ό,τι ακόμα έχει απομείνει από τον κοινωνικό, οικονομικό και Εθνικό ιστό της χώρας.
Με την δική μας ανοχή και αδιαφορία!
Στηριζόμενοι στην δική μας εγκληματική ανεκτικότητα!

Η πρώτη μας ευκαιρία για να τους δείξουμε ότι τους θυμόμαστε, ότι τους γνωρίζουμε, ότι ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... θα μας δοθεί στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές του Μαίου.


Ας την αξιοποιήσουμε εξαφανίζοντάς τους!...


Σημείωση: Στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου των ΗΠΑ αναγράφεται η φράση "In God We Trust" (εμπιστευόμαστε, επαφιόμαστε στον Θεό). Στο σήμα της κίνησης των "58", όποιο κι αν είναι αυτό, ας αναγράφεται η φράση του τίτλου!...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μα δεν είναι πιόνι ο άνθρωπος να χαζεύει στο κενό.
    Αισθάνεται απόλυτα πετυχημένος και τα έχει καλά με τον εαυτό του, οι άλλοι απλώς ψάχνονται.
    Μακάρι όλοι οι άνθρωποι έτσι.
    Ίσως να είναι και μεταδοτικό εάν κάποιος του πάρει de profundis συνένετευξη, ο μακροβιώτερος σύγχρονος πρωθυπουργός, κάτι θα ξέρει να πει να γελάσουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεγαλύτερα πολιτικό αθύρματα είστε εσείς οι δεξιοί, οι θαυμαστές του Εθνάρχη της πλάκας και της συμφοράς!! Εσείς καταστρέψατε την χώρα με τις αθλιότητές σας από τη δεκαετία του '70. Εσείς ξεκινήσατε τη διάλυση του τόπου με τις κρατικοποιήσεις και τις λαμογιές της δεκαετίας του 70 και εσείς τελειώσατε οριστικά την Οικονομία της χώρας το 2009 με τις αθλιότητες του ανηψιού, του ευτραφή απατεώνα της Ραφήνας που εκτίναξε τα ελλείμματα σε δυσθεώρητα ύψη με τις φαύλες κυβερνήσεις του! Ο Σημίτης ήταν με διαφορά ο καλύτερος Πρωθυπουργός της τελευταίας 60 ετίας στην Ελλάδα! Μια χαρά μπορεί να αισθάνεται. Αν δεν ήταν αυτός να μας βάλει στην ΟΝΕ την οποία τόσο τώρα βρίζετε γιατί σας κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, θα ήμασταν ήδη τριτοκοσμική χώρα, πριν καταστρέψει οριστικά το χοντρό παιδί της Ραφήνας και η συμμορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να ντρέπεστε που η ΝΔ ρήμαξετε τον τόπο την περίοδο 2004 - 2009 σας φταίει ο.. Σημίτης που το 2004 παρέδωσε πολύ καλύτερη χώρα από την λαίλαπα την καραμανλικής νεοδημοκρατίας των ανίκανων. Βεβαίως και θα υπάρχουν παντού άνθρωποι της σχολής Σημίτη γιατί ήταν ο πιο μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]