Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οδεύει ολοταχώς για εμφύλιο η Ουκρανία

Στη Δυτική Ουκρανία ξεκίνησε η δημιουργία «μονάδων αυτοάμυνας»!

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με ειδησεογραφικές πληροφορίες στην περιοχή Ivano - Frankivsk στην δυτική Ουκρανία άρχισαν να δημιουργούνται «μονάδες αυτοάμυνας», αναφέρει το πρακτορείο PressOrg.

«Διακηρύσσουμε την πρωτοβουλία μας για την δημιουργία ομάδων επαγρύπνησης για την προστασία των συνταγματικών μας δικαιωμάτων και της ελευθερίας των πολιτών μας στον αγώνα τους ενάντια της δικτατορίας (Ουκρανική Κυβέρνηση)», δήλωσε σε ομιλία του σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής Ivano - Frankivsk ο πρόεδρος της φράξιας "Svoboda" Roman Onufriev.

Σημείωσε ότι «οι μονάδες αυτοάμυνας καλούνται να ενώσουν τους Ουκρανούς παρέχοντας τους προστασία, υποστήριξη και συνδρομή για την εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων τους».

«Δεν έχουμε ούτε πολιτικούς ούτε στρατιωτικούς στόχους, η πρωτοβουλία για τη δημιουργία μονάδων αυτοάμυνας έχει εθνικό σκοπό. Προτρέπω όλους τους δυνατούς και με «καρδιά» άνδρες να συμμετάσχουν στις ομάδες αυτοάμυνας, καθώς και οι γυναίκες καλούνται να προσφέρουν την αναγκαία βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη», δήλωσε R.Onufriiv.
Ο ίδιος δήλωσε ότι το «κέντρο κατάταξης- κινητοποίησης» για τη δημιουργία των μονάδων αυτοάμυνας θα είναι σε δημόσιο κτίριο υποδοχής του δημοτικού συμβουλίου στο γραφείο 108.

Ο Roman Onufriev είναι ο επικεφαλής της δημιουργίας ομάδων επαγρύπνησης. «Αν είμαστε μαζί, ενωμένοι, τότε μπορούμε να αποδείξουμε την δύναμη που έχουμε, εμείς οι Ουκρανοί που αποτελούμε ένα ισχυρό έθνος» κατέληξε ο ίδιος.

Σχόλιο: Αυτό λέγεται προετοιμασία για εμφύλιο πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες για την χώρα. Η Ουκρανία βαδίζει σε επικίνδυνες ατραπούς και η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια. Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση του Γιανουκόβιτς έχει σοβαρό πρόβλημα με απρόβλεπτες συνέπειες.
Από την άλλη πλευρά η Ρωσία θα εφαρμόσει τα δικά της για την περίσταση σχέδια. Δεν είναι γνωστό εάν σε αυτά περιλαμβάνεται και επέμβαση στην χώρα.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]