Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και ο Παπανδρέου συνένοχος για τις υποκλοπές;

Το σκάνδαλο γύρω από την διαρροή απόρρητων εγγράφων της ΕΥΠ προς τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, έχει πολλές προεκτάσεις που ξεπερνούν τον ρόλο της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών και αγγίζουν το τρόπο με τον οποίον το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου ασκούσε αντιπολίτευση στην τότε κυβέρνηση Καραμανλή.

Η άκρατη σκανδαλολογία με την οποία έχει συνδεθεί και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που θυμίζουμε ότι ήταν ο πλέον στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κατέκλυζε καθημερινά την πολιτική ζωή, με αποτέλεσμα ο δημόσιος διάλογος να κινείται γύρω από άλλοτε πραγματικά και άλλοτε υποτιθέμενα σκάνδαλα που, όπως υποστήριζαν, μετά από... έρευνα ανέσυρε διαρκώς το ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα όμως ερωτηματικά ανακύπτουν για το πού –μεταξύ άλλων- και ο κ. Καρχιμάκης τότε έβρισκε διαρκώς στοιχεία, για να τροφοδοτείται ο φαύλος κύκλος σκανδαλολογίας που το ΠΑΣΟΚ έφερνε στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν είναι όμως μόνο ο κ. Καρχιμάκης που είναι στο στόχαστρο, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου, ως ηθικός αυτουργός της διακίνησης και εκμετάλλευσης απόρρητων εγγράφων για ιδιοτελείς κομματικούς σκοπούς.

Ο Παπανδρέου φέρεται να γνώριζε το διάτρητο του συστήματος της ΕΥΠ αλλά παρόλα αυτά είχε επενδύσει πολιτικά σε αυτό, με σκοπό να πλήξει την εν γένει εικόνα της τότε κυβέρνησης Καραμανλή.

Ας μην εκπλαγεί κανείς αν οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που δούμε πολύ σύντομα να καλείται και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε εξηγήσεις, που σε περίπτωση εμπλοκής του, οφείλει να δώσει για την δράση του εκλεκτού του πολιτικού φίλου και συνεργάτη, Μιχάλη Καρχιμάκη...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο παλιοσαπίλας........παρόλα όσα έχει κάνει για την καταστροφή της Ελλάδας οθλιβερός αυτός μισέλληνας εθνοπροδότης , ακόμη εξακολουθεί και κυκλοφορεί ελεύθερος ...αλλά και καλά φυλασσόμενος.....
    Κατάντια των Ελλήνων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]