Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πόσα ονόματα και πόσους τόπους γέννησης έχει ο κάθε λαθρομετανάστης;

Ο κάθε μετανάστης οπαδός του ΤΣΥΡΙΖΑ, έχει πέντε Ονόματα και τρεις τόπους γέννησης

Προ ημερών η αστυνομία εξάρθρωσε μια ομάδα 101 ατόμων, μουσουλμάνοι οι περισσότεροι, οι οποίοι είχαν ρημάξει στις κλοπές την Αθήνα.

Δεν είναι το θέμα μου, ούτε τι είχαν κλέψει, ούτε αν είναι ή δεν είναι παράνομοι στο Ελλαδιστάν του ΤΣΥΡΙΖΑ ή στην Ισλαμαμπάντ του Καμίνη.

Το θέμα μου είναι ότι ο κάθε ένας από αυτούς, έχει περίπου πέντε διαφορετικά ονόματα και τρεις - τέσσερις διαφορετικούς τόπους γεννήσεως, πάντα βεβαίως σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα η αστυνομία.

Εγώ, δεν θέλω να είμαι ούτε ρατσιστής και ούτε και έχω καμία βαθιά σχέση με θρησκείες κόμματα Κτλ.

Αλλά, ρε παιδιά, όταν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε την ταυτότητα αυτών που είναι στην Ελλάδα, πως είναι δυνατόν να τους υπερασπίζονται οι αριστεροί, πως είναι δυνατόν να μιλούμε για οργανωμένη κοινωνία;

Σας παραθέτω το λινκ της αστυνομίας, και δώστε προσοχή στο πόσα ονόματα και πόσους διαφορετικούς τόπους καταγωγής έχει ο κάθε ένας.

Μια καλή λύση θα ήταν να προσλάβουν στην αστυνομία μάγους, γιατί μόνο αυτοί πλέον ίσως μας διαφωτίσουν για την ταυτότητα του κάθε μετανάστη.

Ποιο εύκολο είναι νομίζω να βρούμε τον τάφο του μέγα Αλεξάνδρου, από τον τόπο γένεσης του κάθε μετανάστη.

Ευτυχώς, έρχεται ο ΤΣΥΡΙΖΑ, και μαζί με τα λεφτά θα μας φέρει και τις ταυτότητες των μεταναστών.

Διαβάστε και σκεφθείτε. Ποιος δουλεύει ποιόν και γιατί…

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Σχόλιο ιστολογίου: Αν θεωρήσουμε σαν σύμπτωση το ότι οι περισσότεροι είναι γεννημένοι την πρώτη ημέρα του χρόνου, τότε να υποθέσουμε (με βάση το δείγμα) ότι οι παρομοίως γεννηθέντες έχουν σοβαρή πιθανότητα να εγκληματίσουν; Ή μήπως η ημερομηνία γέννησης δίνεται τυχαία (αλλά και με σκοπό να την θυμούνται), όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία που οι ίδιοι δηλώνουν είτε όταν συλλαμβάνονται στα σύνορα είτε όταν συλλαμβάνονται από την Αστυνομία;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ούτε μας ενδιαφέρει ούτε θελουμε να μάθουμε τίποτα απο τους κανιβαλους .
    Όταν εξαφανιστούν οι κοινοβουλευτικοι ΟΛΟΙ που άλλοι τους έφεραν και άλλοι τους προστατεύουν , θα εξαφανιστούν και τα μιασματα .
    Οι αριστεροι ¨ δασκαλοι ¨ γέμισαν τα σχολεία με δαύτους .
    Τα νοσοκομεία τα ίδια .
    Οι Ελληνες κλειδώνουν πριν βασιλεύει ο ήλιος ....
    Στάχτη να γίνεται γραικυλοι Ελληνοφωνες που πληρώνετε τα χαράτσια και ας σας περνούν τα σπίτια και ας πεθαινετε στα ράτσα κτλ κτλ κτλ .
    Πόσους ραγιάδες έχουν σφαξει ; Ξέρει κανένας ; Γιατι απο το ´ 90 που τους άνοιξε κερκοπορτες το κυνοβουλευτικοι μόρφωμα , κάθε τρις και λίγο ακούμε για σφαγμενους και βίασμενους .
    Καλα σας κάνουν παράσιτα όλοι σας που ψηφιζατε ρεμαλια , όπως και τα μούτρα σας .
    Με συγχωρείτε που γράφω ετσι , αλλα αρκετά .
    Κανένας δεν μπορεί να πει οτι δεν ήξερα .....
    Στάχτη ακόμη μια φορά το ψευτορωμαιικο μπουρδελο .....στάχτη μαζί και εγω που όταν ήμουν Ελλάδα κάποτε μόνο μιλούσα και δεν επραττα τα δέοντα στους κατακτητές .
    Έχω διαβάσει πάνω απο 1•000 άρθρα για τους λαθρεποικους , αλλα άκρα του τάφου σιωπή , απο όλους τους πεσμένους στα τέσσερα σαν τους αντιπροσώπους σας .
    Δεν ξέρω αν μας σφαξουν όλους οικονομικά και δημοκρατικα οι αντιπρόσωποι ΣΑΣ η θα προλάβουν πολλούς και οι Ισλαμοφασιστες σατανιστες του Αλλαχ με το τσιρακι του τον μωχαμεθ .
    Αλλα μήπως ετσι πρέπει να γίνει για να ξεβρωμιση η Πατριδα απο τους προσκυνημενους Ελληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]