Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Πρεσβεία του Βατικανού στη Δαμασκό πλήγηκε από όλμο

Η Πρεσβεία του Βατικανού στη Δαμασκό σήμερα, 5 Νοεμβρίου το πρωί δέχτηκε επίθεση με όλμο. Τα μέλη της διπλωματικής αντιπροσωπείας δήλωσαν ότι ο όλμος χτύπησε τη στέγη του κτιρίου της Πρεσβείας κατά τα χαράματα. Από την έκρηξη η Πρεσβεία υπέστη βλάβες, όμως δεν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες.

Τους τελευταίους μήνες οι επιθέσεις με όλμους στο κέντρο της Δαμασκού έγιναν συχνό φαινόμενο. Π.χ., στα τέλη Σεπτεμβρίου ένα βλήμα όλμου εξερράγη στο χώρο της ρωσικής Πρεσβείας.

Η Πρεσβεία του Βατικανού είναι μια από τις λίγες, που ακόμα λειτουργούν στη Δαμασκό. Οι περισσότερες χώρες του κόσμου ήδη έχουν απομακρύνει από εκεί τους διπλωμάτες τους, από φόβο για τη ζωή τους.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]