Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Κασιδιάρης αρνείται τις κατηγορίες και αμφισβητεί τη διαδικασία

  • Άρχισαν οι απολογίες από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με πρώτη του Ηλία Κασιδιάρη
  • Διαγράφηκε η σελίδα του στο Facebook
Με τον Ηλία Κασιδιάρη - που έκανε λόγο για πολιτική δίωξη η οποία υπηρετεί εκλογικές σκοπιμότητες - άρχισε ο χορός των απολογιών εκ μέρους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς, αρνείται τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ αμφισβητεί και τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενος μη άρση της βουλευτικής ασυλίας. Τηρώντας τη γραμμή που από την αρχή προέβαλαν οι κατηγορούμενοι βουλευτές, φέρεται να υποστηρίζει ότι η δίωξη είναι πολιτική και επισημαίνει ότι η απαγγελία κατηγοριών υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο ρόλος που είχε στη Χρυσή Αυγή ήταν αυτός του εκπροσώπου Τύπου.

Στο γραφείο των ανακριτών διαφθοράς Σπύρου Γεωργουλέα και Χρήστου Πρωτόπαπα, που ανέλαβαν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, απολογούνται, εκτός του Ηλία Κασιδιάρη, οι Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Οι κατηγορούμενοι για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εισήλθαν στον χώρο των γραφείων από την πίσω και όχι από την κεντρική πόρτα του κτιρίου.

Σε συμπαράσταση των κατηγορουμένων συναδέλφων τους, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Γιάννης Βουλδής και Ευστάθιος Μπούκουρας. Στο χώρο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της Χρυσής Αυγής, που φώναξαν συνθήματα υπέρ των βουλευτών. Για την κάλυψη των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην Ευελπίδων πολλά ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ζήτησε να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Διαγραφή της σελίδας του Ηλία Κασιδιάρη στο Facebook - Tη θέση της πήρε αυτή μιας ομάδας οπαδών που τον θέλει δήμαρχο

Ο λογαριασμός του κατηγορούμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο μέσο δικτύωσης καταργήθηκε μετά από πολλές αναφορές για ρητορική και σύμβολα του μίσους.

Όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, η καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής θα γίνει και στο διαδίκτυο και η διαγραφή του Ηλία Κασιδιάρη από το Facebook είναι η αρχή.

Στη θέση της βέβαια ξεφύτρωσε ένα fanpage υπό τον τίτλο «Ηλίας Κασιδιάρης Δήμαρχος», το οποίο έχει γύρω στα 800 likes και μεταξύ άλλων αναγράφει «Η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε, τώρα ακριβώς αρχίζει».

Το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό ότι διαγράφηκε η σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη στο Facebook, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία... 


Μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε αναρτήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, το Σάββατο το βράδυ, την ώρα που ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής περίμεναν να απολογηθούν.


«Δεν θα μας λυγίσουν ποτέ! Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!» έγραψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ενώ περίμενε να εμφανιστεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Πηγές: Η Εφημερίδα των Συντακτών, Viva, KoolNews.gr



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιο μεγάλα φασιστομουτρα και εμετικα υποκείμενα απο τους δήμο-κλέφτες δεν έχει ξαναδεί ο Ελληνας .
    Αλλά τέτοια σκάτα γέμισε η κοινωνία μας , τέτοιους ψήφιζαν .
    Θα πληρώσουν .....αρκετοί έχουν ήδη πληρώσει διοτι δεν τους πρέπει λευτεριά .
    Όσοι νομίζουν οτι θα τα καταφέρουν κουτσά στραβά οδηγούνται μαθηματικά στα σφαγεία των τοξορουφιανων .
    Καλό τέλος μόνο να έχουν , διότι δεν τους μισουμε , τους λύπομαστε όλοι εμείς οι γραφικοί που απο έτη πολλά φωνάζαμε ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ . Εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου του Ελληνικού Εθνους . Αλλά αγρον αγόραζαν τα σκουπίδια . Και τον αγρον τους παίρνουν και τα σκουπίδια τα πετούν στις χωματερές και τα καίνε και τα μουλωνουν οι .....αντιπρόσωποι ΤΟΥΣ .
    Δίκαια πράγματα δηλαδή .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]