Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής


Αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προκειμένου να της παραχωρηθεί διαθέσιμη αίθουσα του Kοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Για την ώρα, το κόμμα δεν έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ακροδεξιού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς διώκονται για κακουργήματα και πιθανότατα θα προφυλακιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αντικαταστάτης του κ. Μιχαλολιάκου φέρεται η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια ενώ αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης-Αβράμης

Πέραν αυτών, τους 12 – εκτός φυλακής – βουλευτές της Χ.Α. θα τους απασχολήσει το θέμα της περικοπής της κρατικής χρηματοδότησης.

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μόρφωματα ειναι ΟΛΑ τα κόμματα .
    ΟΛΟΙ τους ειναι στο ίδιο καζάνι και ο λαός καμαρώνει με τους υπαίτιους τις καταντιας ελεύθερους να τους Κουναν το δάκτυλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]