Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νεκρός ο επικεφαλής της διοίκησης κυβερνοπολέμου του Ιράν

Στιγμιότυπο από την κηδεία του Mojtaba Ahmadi.
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία ανώτερου αξιωματικού που υπηρετούσε στη διοίκηση κυβερνοπολέμου των Φρουρών της Επανάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Mojtaba Ahmadi βρέθηκε νεκρός στις 30 Σεπτεμβρίου σε δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη Karaj, βορειοδυτικά της Τεχεράνης, έχοντας δεχθεί από κοντινή απόσταση δύο σφαίρες στη καρδιά.

Ιστότοπος που πρόσκειται στους Φρουρούς της Επανάστασης επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έκανε λόγο για δύο άγνωστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, ξυπνώντας μνήμες από τις δολοφονικές επιθέσεις της Μossad κατά Ιρανών πυρηνικών επιστημόνων και αξιωματούχων που συνδέεονται με την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανοεβραίο blogger, Richard Silverstein, η Ουάσιγκτον είχε δώσει προ μηνών την σιωπηρή της συγκατάθεση για την εκτέλεση του Ahmadi, η ομάδα του οποίου είχε διεξάγει πλήθος κυβερνοεπιθέσεων κατά στόχων αμερικανικών συμφερόντων, συμπεριλαμβανομένης της κυβερνοεπίθεσης στα δίκτυα της Saudi Aramco.

Η δολοφονία του επικεφαλής της διοίκησης κυβερνοπολέμου του Ιράν έρχεται σε μία κρίσιμα χρονικά στιγμή για την εξομάλυνση των σχέσεων της Τεχεράνης με τη Δύση

Πηγή: Strategy Reports


Σχόλιο ιστολογίου: Ένα ακόμη θύμα από έναν βουβό πόλεμο που υφίσταται μακριά από τις κάμερες των ΜΜΕ. Ένα θύμα σε μία σκληρή διαμάχη που προετοιμάζει έναν άλλο πόλεμο, που προετοιμάζεται μέσω των μυστικών υπηρεσιών και του οποίου την έκταση και την μορφή δεν μπορεί να την συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό.
-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]