Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δύση γυρίζει την πλάτη στους ισλαμοφασίστες της Συρίας

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ συνειδητοποιούν τον κίνδυνο, που προέρχεται από τις εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Συρία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκεϊ Λαβρόφ σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού Russia today.

«Ανάμεσα σε αυτούς, που πολεμούν «στη γη», υπερισχύουν οι τζιχαντιστές και οι ριζοσπάστες. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι Αμερικανοί θεωρούν ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μιλάμε με τους ανθρώπους αυτούς", είπε ο ρώσος υπουργός.

Ο Λαβρόφ επεσήμανε ότι για ορισμένους εταίρους, οι οποίοι νωρίτερα είχαν διαφορετικές απόψεις για την κατάσταση στη Συρία, ήταν δύσκολο να παραδεχτούν το λάθος τους, όμως σήμερα η κατάσταση άλλαξε.

Οι τελευταίες εξελίξεις και αποκαλύψεις, έχουν ανατρέψει το σκηνικό και έχουν εξαναγκάσει τους μέχρι πριν λίγες ημέρες φίλους των ισλαμοφασιστών τζιχαντιστών να στραφούν προς την λογική. Εξάλλου, οι αποδείξεις για τα εγκλήματα των "στρατιωτών του ισλάμ" είναι πλέον αδιαμφισβήτητες, ενώ οι αποδείξεις για την χρήση χημικών εκ μέρους των ισλαμοφασιστών αυξάνονται συνεχώς, αποκαλύπτοντας το φρικώδες πρόσωπο της "επανάστασης" κάποιων μισθοφόρων και φανατικών φονταμενταλιστών ισλαμιστών, που θα έπρεπε να έχουν ήδη οδηγηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο με την κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]