Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Κοριός" της ΕΥΠ "τσίμπησε" το ΣΥΡΙΖΑ...;

Ένας άνευ προηγουμένου πόλεμος έχει ξεσπάσει σε πολιτικο-εκδοτικό φόντο. Το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα με τίτλο «κοριός τον τσίμπησε», αφορούσε τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επεκτείνεται στη θεωρία των δύο άκρων η οποία έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα όσα αναφέρει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα είναι πολύ σοβαρά και σίγουρα χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης. Ίσως μάλιστα να προαναγγέλλονται πολύς σοβαρές εξελίξεις που θα προκαλέσουν πάταγο. Σύμφωνα με το άρθρο, η συζήτηση περί εμπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ σε βίαια επεισόδια ή σε άλλα θέματα αρμοδιότητας της Δικαιοσύνης αφορά σε πέντε υποθέσεις:

*Πρώτη, η υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές, στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής. Οι εμπλεκόμενοι φέρονται να είχαν επικοινωνία με βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ

* Η δεύτερη αφορά την επίθεση και τον εμπρησμό της Marfin στη Σταδίου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων, με τη φημολογία να λέει ότι υπάρχει ταυτοποίηση εμπλοκής δύο προσώπων από τότε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

* Τρίτη υπόθεση σύμφωνα με την εφημερίδα αφορά σε περιφερειακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε νησί του Αιγαίου για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, η ΕΥΠ διαπίστωσε, παρακολουθώντας άλλους, ότι σχετίζεται με την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.

* Τέταρτη υπόθεση αφορά στέλεχος του κόμματος που όπως σημειώνει η εφημερίδα φέρεται να έχει επαφές με οργάνωση που ασκεί φιλοσκοπιανή προπαγάνδα στη Βόρεια Ελλάδα.

* Πέμπτη υπόθεση αφορά στο βράδυ της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Όπως γράφει η εφημερίδα η ΕΥΠ έχει στοιχεία ότι στο πρώτο δίωρο μετά το συμβάν εστάλησαν από τηλέφωνα πρώην συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ 55.000 γραπτά μηνύματα σε μαθητές με περιεχόμενο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι τους υποκινούσε σε βίαιη εξέγερση.

Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία που προφανώς έχει στη διάθεσή της η ΕΥΠ. Αν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία τότε πρόκειται για αθλιότητα. Αν, όμως, υπάρχει τέτοιο θέμα και το επιβεβαιώσει η ΕΥΠ τότε προκύπτουν πολύ σοβαρά ερωτήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν. Αν υπάρχουν στοιχεία που εμπλέκουν στελέχη της στις παραπάνω υποθέσεις, τότε έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση η οποία δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι.

Πάντως, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα ήταν πολύ σκληρή καθώς επικαλείται διάφορες υποθέσεις με τις οποίες εμπλέκονται μέτοχοι και εκδότες του Πρώτου Θέματος. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«1. Θέλουμε να συγχαρούμε δημοσίως το Πρώτο Θέμα και τον φερόμενο ως εκδότη του Θέμο Αναστασιάδη για την προαγωγή τους από τον κλάδο των απαρχαιωμένων DVD (υπόθεση Ζαχόπουλου) στον πιο εξελιγμένο κλάδο των κοριών.

2. Θέλουμε, επίσης, να δηλώσουμε ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι εντελώς τυχαίο και ανιδιοτελές, δεν συνιστά απόδειξη συμμετοχής στην προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε φυσικά εντάσσεται στην προσπάθεια να εμπλουτιστεί η θεωρία των δύο άκρων με “αποκαλύψεις”, “κοριούς”, παρακολουθήσεις και βαθιά λαρύγγια.

3. Αυτό εκτινάσσει στα ύψη, μέχρι ζαλάδας, την αξιοπιστία της εν λόγω εφημερίδας. Μια αξιοπιστία στην οποία έχουν προσθέσει το λιθαράκι τους συνεκδότες και χρηματοδότες, όπως ο φυλακισμένος Ρέστης και ο καταζητούμενος Πάλλης. Την έχουν καταστήσει αναμφισβήτητη οι περιπέτειες του κ. Αναστασιάδη στους λαβυρίνθους της φοροδιαφυγής. Και την έχει θεμελιώσει η αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής ως φιλανθρωπικής οργάνωσης με πληθώρα από ρεπορτάζ.

4. Το εν λόγω δημοσίευμα πιστοποιεί, επίσης, ότι, παρ’ όλες τις περιπέτειές τους, τόσο το Πρώτο Θέμα, όσο και ο Θέμος Ανατασιάδης εξακολουθούν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Αναβαθμισμένες, μάλιστα, γιατί κάποτε παρέδιναν εκεί “υλικό”, ενώ τώρα παραλαμβάνουν κιόλας.

5. Συνεπώς, και μετά απ’ όλα αυτά, δηλώνουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις αποκαλύψεις για τον κοριό που “τσίμπησε” τον Τσίπρα, καθώς και για τους άλλους κοριούς που “τσιμπούν” βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και ευχαριστούμε το Πρώτο Θέμα και τον Θέμο που όχι μόνο επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω τα οποία έχουμε καταγγείλει ως σχέδιο προβοκάτσιας εις βάρος μας, αλλά προσθέτει και στοιχεία που αγνοούσαμε, όπως ότι στελέχη μας παρακολουθούνται ως ύποπτοι κατασκοπείας και εσχάτης προδοσίας! Λέει, δηλαδή, δημοσίως εκείνα που ψιθυρίζουν τα κέντρα του παρακράτους και οι έξαλλοι του Μαξίμου.

6. Αναμένουμε από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να πάρουν θέση για όλα αυτά. Γιατί αν κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν σε κίνηση σκοτεινούς μηχανισμούς και μια πρωτοφανή μαύρη προβοκάτσια που μας γυρίζουν στο κλίμα του εμφυλίου, πρέπει να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύνολο του ελληνικού λαού“.

Τέλος, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι εύκολο να μας κάνουν να ξεχάσουμε πως και φέτος το πετρέλαιο θα είναι πανάκριβο, πως κάποιοι βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν το ένα και μοναδικό τους σπίτι, να μην βρίσκουν δουλειά και να βυθίζονται στην απελπισία».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Άμα πέσατε στο επίπεδο να αναδημοσιεύετε μπούρδες του πρώτου θέματος και του διαδικτυακού τόπου των κορασίδων της Συγγρού, είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν είστε παρατηρητικός, θα σας δώσω μία τεράστια διαφορά της αναδημοσίευσης, που έγινε με μία μικρή αλλαγή... Στον τίτλο πρόσθεσα ερωτηματικό. Λεπτομέρεια ίσως, αλλά σπουδαιότατη, αφού αυτές οι υποθέσεις συνήθως είναι "απείρου κάλλους" και μεστότατες σκοπιμοτήτων. Τέλος, εάν και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να φοβάται τίποτε, δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξης οποιασδήποτε νευρικότητας. Η νευρικότητα, δυστυχώς, αποδεικνύει πως ίσως, ενδεχομένως, να συντρέχουν λόγοι δημιουργίας αυτού του πανικού

      Διαγραφή
    2. Μα, ο Αλέξης δεν ήταν αυτός που άνοιξε το θέμα με τις υποκλοπές; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το κόμμα που αναφέρθηκε στην παγιωμένη αντιπολιτευτική κορώνα για υποκλοπές; Γιατί εξανίστασαι αγαπητέ; Δεν ξέρεις την παροιμία που λέει "μην σκάβεις τον λάκο του άλλου, γιατί θα πέσεις ο ίδιος μέσα";

      Διαγραφή
  2. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Αλλά ξέχασα πως άλλοτε η βία ονομάζεται ακροδεξιά και άλλοτε επανάσταση. Την περίπτωση να έχουν κοινό παρονομαστή το παρακράτος δεν κάνει να την αναφέρουμε καν, γιατί καίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]