Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έπεσε "σύρμα" και άρχισε η βία από κουκουλοφόρους σε όλη την Ελλάδα


Όποιος δεν μπορεί να δει την σύνδεση των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων με το παρακράτος, τότε φράζει την λογική του είτε για "ιδεολογικούς" λόγους ή επειδή φροντίζει να ενημερώνεται αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά μέσα της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι "στήνουν" το σκηνικό εξάπλωσης της βίας σε ολόκληρη τη χώρα, όμως οι λόγοι για τους οποίους το κάνουν αυτό, είναι εκείνο το οποίο θα πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνήθως είναι θεατές της βίας των κουκουλοφόρων (περισσότεροι από τους οποίους είναι νεαροί μπαχαλάκηδες και όπως έχει αποδειχθεί γόνοι καλών - ευκατάστατων ή πολιτικών οικογενειών που επιδίδονται στην καταστροφή για να... διασκεδάσουν).

Έτσι, λοιπόν, σε σχεδόν μηδενικό χρόνο, ξαναβγήκαν οι γνωστοί - άγνωστοι, σε ομάδες των 100 και 150 ατόμων, για να ξεσπάσουν την οργή τους ή τα ψυχολογικά τους προβλήματα σε περιουσίες απλών πολιτών, αλλά και για να αποδείξουν -για μία ακόμη φορά, πως υφίστανται ως "οντότητες" και είναι έτοιμοι να βάλουν το "χεράκι" τους για να εγκαθιδρυθεί το χάος. Μετά τις "διαμαρτυρίες" τους, συνηθίζουν να πίνουν μερικές μπύρες, για να απολαύσουν τα "κατορθώματά" τους... (καμμένοι κάδοι, σπασμένες βιτρίνες καταστημάτων, σπασμένα αυτοκίνητα κ.α.).

Ως χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος, αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών, κατορθώνουν να διαφεύγουν σχεδόν πάντα την σύλληψη, ενώ και όταν συλλαμβάνονται εμφανίζονται γνωστοί δικηγόροι που φροντίζουν για την απελευθέρωσή τους.

Η απορία που υπάρχει στους πολίτες είναι όχι μόνο καταγεγραμμένη, αλλά και απολύτως λογική: Πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν οι αστυνομικές δυνάμεις (π.χ. ΜΑΤ) να συλλάβουν αυτούς τους "κουκουλοφόρους" πριν αυτοί να επιδοθούν στο καταστροφικό τους έργο; Ο συνήθης αριθμός - πλήθος των "αναρχοαριστερών" (όπως άστοχα οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται), μπορεί πάρα πολύ εύκολα να ελεγχθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν, μπορούν πάρα πολύ εύκολα να γίνουν αντικείμενο παρακολούθησης (με εισαγγελική άδεια) προκειμένου να προληφθούν οι βιαιτότητες και οι καταστροφές που γίνονται συντονισμένα (σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν ομάδες με "στρατιωτική δομή"). Πώς είναι δυνατόν οι αρμόδιες αρχές "να μην γνωρίζουν" τους ηγήτορες (τοπικούς και κεντρικούς) των κουκουλοφόρων και να μην προχωρούν σε μέτρα αντιμετώπισής τους;

Αυτοί οι κουκουλοφόροι, που αποτελούν το σταθερό εργαλείο του συστήματος, δεν έχουν κάνει ποτέ κάποια πορεία, κάποια -απλή έστω- διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα... Ενεργούν συντονισμένα και από το 2008 και μετά έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη δικτύου και εκτός Αθηνών. Μάλιστα, ως κέντρα λειτουργίας και εξόρμησης των "επιχειρήσεών" τους, έχουν τα πανεπιστήμια που βρίσκονται στην περιφέρεια της χώρας, ενώ αυξημένη δραστηριότητα αναπτύσσουν όταν έχουν συγκεκριμένες επισκέψεις (πολύ συγκεκριμένων προσώπων) από την Αθήνα.

Κι ενώ το βέβαιο είναι πως οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα, την πλήρη δραστηριότητα, αλλά και τις επαφές των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων, δεν τους αντιμετωπίζουν ως οφείλουν (προφανώς υπάρχουν άνωθεν εντολές), αλλά παραμένουν -όλως παραδόξως- θεατές της καταστροφικής μανίας τους.

Αυτά και πολλά άλλα (αναπάντητα από τις κυβερνήσεις) ερωτήματα συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως οι κουκουλοφόροι είναι "εργαλεία" (κυβερνητικά ή μη) που χρησιμοποιούνται σε "έκτακτες περιπτώσεις" κατά τις οποίες οι ασκούμενες από την κοινωνία πιέσεις γίνονται αφόρητες για το σύστημα...



Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. den mporei na eisai toso zwo wste na pisteueis auta pou grafeis. Eutixws gia sena yparxoun kai merikoi hlithioi pou lene "afou to grafei autos etsi tha nai". Den eida kanena an diamartirete gia tin periousia tou, ektos kai an theoreis periousia sou tis trapezes opote den exei noima na sinexisw (gia na mhn anaferthw se mistikous pou dhmiourgoun entaseis gia na dialithei i poreia, iparxei afthono iliko me ilithious). epishs me ta 100-150 atoma mporei merikoi hlithioi pou zoun akoma ston kanape na se pistepsoun. Anoixe ta matia sou kai des pou ofeiletai auth i ekrixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fisika kserw oti tha mai logokrineis alla anaferomai kiriws se sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν έχω τις συνήθειες των ιστοχώρων που συχνάζεις, οπως βλέπεις δημοσίευσα το σχόλιό σου. Είδες πουθενά στα γραφόμενα να γράφεται κάτι για τράπεζες; Είδες πουθενά, να γράφεται κάτι για επιθέσεις κατά κρατικής περιουσίας; Επειδή δεν διαβάζεις, αλλά "διαβάζεις" εκείνα που σου επιτρέπει η "λογική" σου, γράφει για κινδύνους που διέτρεξαν πολίτες. Για το "σύρμα" που έπεσε (όσο και αν το αμφισβητείς είναι γεγονός που όλοι γνωρίζουμε) και ξαφνικά ξεχύθηκαν οι γνωστοί - άγνωστοι για να κάνουν τα δικά τους. Τα γεγονότα μιλούν και δυστυχώς χαλάνε εκείνο που σκέφτονται οι πολίτες. Σε εσένα απευθύνομαι κι εγώ, χρήσιμο εργαλείο του συστήματος, που βγαίνεις να σπείρεις τρόμο σε εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά στον αγώνα της ζωής και που καίγονται πολύ περισσότερο από εσένα, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν. Σε εσένα απευθύνομαι κι εγώ, αλλά δεν ξέρω αν θα σε βρω νηφάλιο ή μετά από κάποιες μπύρες, που γίνεσαι όργανο εκείνων που θέλουν τον κόσμο φοβισμένο. Τι λες; Να μην ξέρουμε για τους μυστικούς; Αλλά, ψάξε για μυστικούς ανάμεσά σας... και όχι για μυστικούς -αποκλειστικά- της ασφάλειας. Δεν το πιστεύεις, αλλά οι δικές σας συμπεριφορές λειτούργησαν και συνεχίζουν να λειτουργούν ως κυματοθραύστες οργής των πολιτών. Και γράψε επιτέλους τη γλώσσα που μιλάς. Εκτός και αν ντρέπεσαι ή... έχεις αγγλικό πληκτρολόγιο και δεν μπορείς.

      Διαγραφή
    2. Και για να το κλείσω, εκρήξεις χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο οδηγούν ΜΟΝΟ στο χάος. Ακριβώς εκεί που μας θέλουν αυτοί που κυβερνάνε σήμερα τη χώρα

      Διαγραφή
    3. akouse na deis oute anarxikos eimai oute aristeros. apla blepw oti kati den leitourgei swsta.
      apo kei kai pera den tha paizeis me ti nonimosini mou milontas gia parakratikes organwseis pou dexontai entoles. sirma den epese apo pouthena. ena katharma apla skotose ena palikari kai kosmos bghke stous dromous. Poioi polites dietrexan kindino oi omoideates tou kafrou? i mipws dietrexan kindino apo ta paranoma xhmika. Den akousa apo kanenan na fobatai epeidi autoi pou anafereis dimiourgoun ¨xaos¨. To xaos dimiourgithike epidi edw kai dekaeties basizese stin pistotiki epektasi kai oxi se igeih anaptixi. epeidi atoma san kai esena psifizane alites pou dimiourgousan ena komatiko kratiko isto apo kifines pou apla dinoun psifo kai otan kapoioi bgainane na ta poune stelnane ta mat k tous potizane xhmika. auto einai tromokratia k parakratos pou leitourgei gia to simferon ligwn .

      epishs allo na mhn sou aresei kati k allo na anafereis psemata sxetika me auto

      Διαγραφή
    4. kai sorry alla den exw elliniko plhktrologio

      Διαγραφή
    5. Ρε Κωνσταντίνε, άσε το παιδί να τα πει. Ένα ποίημα έμαθε να λέει κι εσύ του το χαλάς. Καλά κάνεις και αφήνεις τα σχόλιά τους, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεβρακωθούν

      Διαγραφή
    6. Αφού αναφέρεσαι πλέον σε εμένα. Για το τι έχω κάνει εγώ είσαι απλά βαθιά νυχτωμένος. Και σαφέστατα και απερίφραστα έχω καταδικάσει από τους πρώτους τον φόνο που έγινε. Το ότι δανειζόμασταν, άστο... άλλοι δανειζόντουσαν στο όνομά μας, χωρίς να μας το λένε (όλοι τους) και τώρα μας σέρβιραν τον λογαριασμό, επειδή υπάρχει "πράγμα" που θέλουν να αρπάξουν. Η έκθεση πολιτών (όταν μιλάω για πολίτες μιλάω για πολίτες) σε κίνδυνο δεν θεωρείται απο ΚΑΝΕΝΑΝ πράξη που δεν είναι προβληματική. Η λογική των παράπλευρων απωλειών ανήκει σε κάστες που δρουν υπό συγκεικριμένους κανόνες, συνθήκες και εντολές. Και ναι, εγώ γνωρίζω περισσότερα του ενός περιστατικά που κινδύνεψαν απλοί πολίτες. Που τρομοκρατήθηκαν απλοί πολίτες. Μου ήρθανε μαρτυρίες από ανθρώπους που ξέρω επί πάρα πολλά χρόνια και μου κατήγγειλαν το αίσχος αυτό και πως η αστυνομία ήταν τυπικά παρούσα και δεν εμπόδισε την εκτόνωση των κάφρων αυτών. Γιατί, τους θεωρώ κάφρους όταν επιτίθενται κατά περιουσίας πολιτών ή και (εστω κατά λάθος) κατά της ασφάλειας των πολιτών. Το χάος σήμερα επιδιώκεται ακριβώς μέσα από τις συνήθεις εκτονώσεις. Ψάχνουν να ρίξουν το έγκλημά τους στις πλάτες των αθώων πολιτών. Και έχουν πολλά περισσότερα "εργαλεία" από όσα νομίζεις, για να το κάνουν αυτό. Σε τίποτεμ δεν διαφωνω μαζί σου για την ύπαρξη του κρατικού κομματικού μορφώματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το πολεμήσω καταστρέφοντας. Προτιμώ να ακολουθήσω άλλες ασφαλέστερες οδούς, που πονάνε και εκθέτουν το σύστημα και σε καμία περίπτωση συμπολίτες μου. Την οργή που όλοι νιώθουμε, αυτή θέλουν να χρησιμοποιήσουν και να στρέψουν εναντιον μας. Όταν το καταλάβεις, όταν σκεφτείς πως όντως υπάρχουν τρόποι πολύ πιό αποτελεσματικοί, τότε θα δεις και την δομή, την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την λειτουργία αυτών των "ομάδων" που επιτίθενται κατά της αστυνομίας. Με λίγη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις και πειστήρια της συνεργασίας τους.

      Διαγραφή
  3. Ξυπνῆσαν τὰ ἄγνωστα (λόγῳ κάλυψης ἀπὸ τὴν ἀντιτρομοκρατικὴ) παρακρατικὰ - χρήσιμα γιὰ τὸ ὑπόδουλο κατοχικὸ σύστημα - παράσιτα. Ἔχει γοῦστο τὶ θὰ γίνει, ἔτσι ὅπως τὸ πᾶνε, στὴν ἑορτὴ τοῦ άναρχομπολσεβίκου στὶς 17Ν ἢ τὸν Δεκέμβρη! Θὰ δῶ τότε τοὺς τέως βολεμένους μικρο-μεσοαστούς, χωρὶς δουλειὰ καὶ μὲ ἐγκληματικότητα, τὶ θά λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]