Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία-Σκόπια: Εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας


Ο αρχηγός της Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Αλβανίας, υποστράτηγος Jamal Gjunkshi- Τζαμάλ Γκιούνκσι, επισκέπτεται επίσημα τα Σκόπια, όπου έγινε σήμερα δεκτός σε επίσημη τελετή από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του νοτιοσλαβικού στρατού, αντιστράτηγο Γκοράνσκο Κοτέσκι.

Στη συνέχεια ο Γκιούνκσι συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας των Σκοπίων, Ταλάτ Τζαφέρι.

Το υπουργείο Άμυνας των Σκοπίων, ανακοίνωσε ότι στη συνάντηση, παρά τη συνεχιζόμενη συμμετοχή τους, σε κοινές αποστολές, εδραιώθηκε η βούληση για επέκταση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης, την χρησιμοποίηση των περιφερειακών κέντρων για στρατιωτικές εκπαιδεύσεις και την ευκαιρία που δίνεται για μελλοντική κοινή δέσμευση τους, σε αποστολές ISAF, μετά το 2014.

Το γενικό επιτελείο των Σκοπίων αναφέρεται στην εξαιρετική διμερή συνεργασία για τις Ένοπλες Δυνάμεις των δύο χωρών, για την από κοινού στρατιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση, στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας μέσω της κοινής τους συμμετοχής σε έργα του Φόρουμ της Χάρτας της Αδριατικής των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των στρατιών των Βαλκανίων και της Ανατολικής πρωτοβουλίας της Ευρώπης, σημειώνει, περιληπτικά, το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]