Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία βγάζει το πολεμικό "Νικολάι Φιλτσένκοφ" στην Ανατολική Μεσόγειο


Στα ανοικτά των συριακών ακτών αναμένεται να αγκυροβολίσει το μεγάλο αποβατικό πλοίο, ενισχύοντας την παρουσία της Μόσχας στην περιοχή

Ενισχύει την παρουσία της στη Μεσόγειο η Ρωσία, η οποία έστειλε κι άλλο πολεμικό πλοίο από τη Μαύρη Θάλασσα στη Συρία.

Συγκεκριμένα, στέλνει το μεγάλο αποβατικό πλοίο της, το Nikolai Filchenkov, ανοικτά των συριακών ακτών, όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ, επικαλούμενο πηγή του πολεμικού ναυτικού.

«Το πλοίο θα αγκυροβολήσει στο Νοβοροσιίσκ όπου θα παραλάβει ειδικό φορτίο και θα κατευθυνθεί στην περιοχή που έχει καθοριστεί στην ανατολική Μεσόγειο», μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγή του πολεμικού ναυτικού την οποία δεν κατονόμασε,ενώ δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το φορτίο.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ωστόσο ο επικεφαλής του προσωπικού στο Κρεμλίνο, Sergei Ivanov, ανέφερε πως η Ρωσία ενισχύει τη ναυτική της παρουσία στην περιοχή της Μεσογείου προκειμένου να βοηθήσει τους Ρώσους πολίτες να διαφύγουν από τη Συρία, σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]