Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Κούρδοι αντάρτες αναστέλλουν την έξοδό τους από την Τουρκία


Αξιολογώντας την τρέχουσα κατάσταση γύρω από την δημοκρατική διαδικασία, το συν-εκτελεστικό συμβούλιο της Ένωσης των Κουρδικών Κοινοτήτων (KCK) Μπαγίκ Τζεμάλ, δήλωσε στις 5 Σεπτεμβρίου, ότι η τουρκική κυβέρνηση όχι μόνο δεν κατάφερε να παίξει το ρόλο της στη διαδικασία, αλλά έχει ως στόχο να παραπλανήσει το λαό, πριν από τις εκλογές, με πρόφαση τον εκδημοκρατισμό.

Σημείωσε επίσης ότι η τουρκική πλευρά έχει δεσμευτεί για την κατάπαυση του πυρός ότι θα βρει λύση.


«Έχουμε αναστείλει την έξοδο των ανταρτών και θα εφαρμόσουμε το δικαίωμά μας στην αυτοάμυνα σε περίπτωση στρατιωτικών επιχειρήσεων», είπε ο Μπαγίκ σύμφωνα με το πρακτορείο Φιράτ, το οποίο επικαλείται το ρωσικό Ρέγκνουμ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ομάδα μαχητών που προέρχεται από την τουρκική επικράτεια θα επιστρέψει πίσω, εάν η κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει τον πόλεμο.

Πηγή: Eχέδωρος


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]