Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι φέρνει στα Ελληνοτουρκικά ο "χορός των κατασκόπων";

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη κάνουν λόγο για συνέχεια στις υποθέσεις κατασκοπείας και τα γεγονότα της Χίου ήταν μόνο η αρχή.

Τα δεδομένα στην Τουρκία είναι οι κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις που έγιναν, το δημοψήφισμα και ο «φόβος» της Αιγύπτου για ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό και η εν αναμονή απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση Εργκενεκόν.
Αρκετά σαν θέματα και αρκούντος σοβαρά.

Αναλύσεις και δεδομένα ετών έχουν αποδείξει, ότι το εσωτερικό της πρόβλημα η γείτονα πάντα το κάνει εξωτερικό. Και αυτό σημαίνει απλά, άλλη μία κρίση στις σχέσεις με την Ελλάδα. Πως; Η απάντηση έχει σχέση με τα όπλα στην Χίο αλλά και την σύλληψη του Γερμανού υπηκόου, ο οποίος επί σειρά ετών ενεργούσε κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας.

Βεβαίως για το επεισόδιο αυτό δεν ενημερωθήκαμε, αν πάλι … τηλεφώνησε ο Ερντογκάν στον Σαμαρά και τι είπαν!

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για επικείμενες συλλήψεις ατόμων, τα οποία… «ενεργούν κατασκοπεία» υπέρ της χώρας μας εντός της Τουρκίας, ώστε η ζυγαριά να δείχνει το ίδιο τουλάχιστον, εν όψει μάλιστα και της επισκέψεως του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον.

Αν βάλουμε στο κάδρο και την Ρωσία, η οποία τηρεί στάση σοβαρής αναμονής, η συνέχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Πηγή Διάλογοι



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]