Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πρόσφατες επαφές της Μοσάντ στα Εμιράτα και την Τουρκία


Του Thierry Meyssan
Voltaire Network 

Σύμφωνα με τη δεύτερο κανάλι της ισραηλινής κρατικής τηλεόρασης, ο επικεφαλής της Μοσάντ, Tamir Pardo, ταξίδεψε στα Εμιράτα πριν από λίγες εβδομάδες. Συναντήθηκε με τον πρίγκιπα διάδοχο. Οι συζητήσεις μεταξύ τους είχαν ως θέμα την κατάσταση στην Αίγυπτο και τη Συρία.

Ο Tamir Pardo φέρεται επίσης να συναντήθηκε με τον πρώην Παλαιστίνιο πρωθυπουργό, Mohamed Dahlan, ο οποίος εγκατέλειψε τη χώρα του, αφού δολοφόνησε τον πρόεδρο Yasser Arafat.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο Tamir Pardo μετέβη επίσης στην Τουρκία, προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό του, επικεφαλής της ΜΙΤ, Hakan Fidan. Οι συζητήσεις τους επικεντρώθηκαν στη στρατιωτική κατάσταση στη Συρία.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]