Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου - Σημίτη με αφορμή την επίσκεψη Έντι Ράμα


Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Αφορμή για το τηλεφώνημα στάθηκε η επίσκεψη το Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα στην Αθήνα, με τον οποίο συναντήθηκαν και οι δύο άνδρες, ωστόσο η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από πολλά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση -η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα- περιστράφηκε γύρω από θέματα εξωτερικής πολιτικής, την πορεία της δημοσιονομικής και οικονομικής προσαρμογής της χώρας αλλά και για την εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες άπό το ΠΑΣΟΚ, συμφώνησαν πως θα τα μιλήσουν ξανά σύντομα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]