Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σαμαράς δεν είναι δεξιός καπιταλιστής. Είναι δεξιός ξεπουληθείς


Εδώ στο ετεροπροσδιοριζόμενο Ελλαδιστάν όλες οι έννοιες γίνονται παράνοιες.

Και μην προστρέξει ο αριστεροαλλοίθωρος ουτοπικός αρχταμάς του Τσίπρα να πανηγυρίσει, γιατί όση σχέση έχουν οι αδελφοί μουσουλμάνοι της πλατείας Ταχίρ με την δημοκρατία, άλλη τόση σχέση έχει και διαχρονικά η αριστερά με τον πραγματικό κόσμο.

Το κομπλεξικό ετεροπροσδιοριζόμενο Ελλαδιστάν, όταν σκέφτεται με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του, το (ανθρωπιστικό), ονειρεύεται να φέρει όλους τους φτωχούς του κόσμου στο Αθηναϊστάν του Καμίνη.

Όταν το κομπλεξικό ετεροπροσδιοριζόμενο Ελλαδιστάν σκέφτεται με το δεξιό μέρος του εγκεφάλου του, το (καπιταλιστικό), σκέφτεται πως μόνο αν τα ξεπουλήσει όλα σε ξένους θα έρθει η ανάπτυξη.

Όταν το κομπλεξικό ετεροπροσδιοριζόμενο Ελλαδιστάν σκέφτεται με το Κέντρο του εγκεφάλου του, μετατρέπεται σε μια μπάσταρδη αριστεροδεξιά τύπου ΠΑΣΟΚ, (εδώ δεν χρειάζονται σχόλια).

Σήμερα την κατάσταση στο Ελλαδιστάν την ελέγχει το δεξιό, το καπιταλιστικό κομμάτι του εγκεφάλου μας διά του Σαμαρά, το οποίο όμως αντί να μας ανακοινώνει κάθε βδομάδα τι αγόρασε και που επένδυσε για να αναπτυχθεί, μας ανακοινώνει τι πουλά.

Τελικά καπιταλιστής είναι αυτός που πουλά ή αυτός που αγοράζει;

Ακούγοντας συχνά πυκνά τους Έλληνες πολιτικούς να αναφέρουν ότι το Ελλαδιστάν είναι το καλύτερο οικόπεδο, αναρωτιέμαι αν τελικά ο εκάστοτε πρωθυπουργός είναι πρωθυπουργός ή μεσίτης οικοπέδων.

Εσείς έχετε ακούσει ποτέ κανέναν Ερντογάν – Μέρκελ – Ομπάμα – Πούτιν κτλ να λέει την πατρίδα του, οικόπεδο;

Αλλά κύριε Σαμαρά, όταν καταφέρετε να ξεπουλήσετε όλο το οικόπεδο, μετά ποιός θα το ελέγχει, ο πρώην ιδιοκτήτης ή ο αγοραστής;

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη. 


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]