Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πρεσβεία των ΗΑΕ στην Τρίπολη χτυπήθηκε από εκτοξευτή οβίδων


πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Τρίπολη, πρωτεύουσα της Λιβύης, δέχθηκε την Πέμπτη το πρωί επίθεση", δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών της Λιβύης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, το κτίριο της πρεσβείας επλήγη από εκτοξευτή οβίδων.

Στο μεταξύ, την Τρίτη, στην Τρίπολη, ένας πύραυλος έπληξε μια κατοικία που βρίσκεται κοντά στο κεντρικότερο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, το Corinthia, όπου διαμένουν συνήθως ξένοι επιχειρηματίες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]