Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Αθήνα ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων Λιβύης


Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Υποστράτηγος SALEM MASOUD AHMED AL-GNAIDY πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα από 22 έως 25 Ιουλίου 2013, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου προκειμένου να παραστεί στην τελετή αποφοίτησης των Λίβυων Αξιωματικών στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ).

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε τον Λίβυο Αρχηγό στο Επιτελείο με σκοπό την συζήτηση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Συνάντηση ΥΕΘΑ Δημ. Αβραμόπουλου με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχτηκε σήμερα σε εθιμοτυπική συνάντηση, τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Υποστράτηγο Salem Masoud Ahmed Al-Gnaidy, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, προσκεκλημένος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και η προοπτική στενότερης συνεργασίας των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα.


Πηγές: NewsNow , Newsbomb




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γατα ο Αβρααμοπουλος . Αν κανουν πως κουνιουνται οι Τουρκοι , θα τους φανε οι Λιβυοι .
    Και θα τους δωσουν για δωρο το Κρητικο πελαγος για τας... υπηρεσιας των .
    Και αυτος ο ...πως τον λενε που παριστανει τον αρχηγο του Ελληνικου στρατου , γιατι δεν καλουσε κανα Ρωσο Στρατηγο Ορθοδοξο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]