Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ισλαμιστές επεχείρησαν να καταλάβουν το αεροδρόμιο του Λούξορ στην Αίγυπτο


Οι Αιγύπτιοι στρατιωτικοί σήμερα, Πέμπτη, έθεσαν υπό ενισχυμένη φρούρηση όλες τις στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις, καθώς και τα μνημεία και τα πολυάριθμα ξενοδοχεία της πόλης του Λούξορ στο νότιο τμήμα της χώρας.

Αυτό συνέβη μετά την προσπάθεια κατάληψης του κτιρίου του διεθνούς αεροδρομίου της πόλης, που διαπράχθηκε από τους διαδηλωτές που υποστηρίζουν τον πρώην Πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, μετέδωσε η αιγυπτιακή τηλεόραση. Οι φρουροί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση.

Οι Αρχές της πόλης διαβεβαιώνουν ότι η κατάσταση στην πόλη, όπου παραδοσιακά υπάρχουν πολλοί τουρίστες, ελέγχεται πλήρως.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]