Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τα Κατεχόμενα στη Συρία αγροτικά αυτοκίνητα και τζιπ

Εκατοντάδες κυπριακά αγροτικά αυτοκίνητα και τζιπ έχουν μεταφερθεί τους τελευταίους μήνες στη Συρία για να χρησιμοποιηθούν ως αυτοσχέδια άρματα από τους “αντάρτες” στις μάχες εναντίον του Άσαντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης». Τα αυτοκίνητα αγοράζονται από αλλοδαπούς αραβικής καταγωγής, που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.

Τα οχήματα περνούν στα Κατεχόμενα με ημερήσια ασφάλεια κι από εκεί, μέσω των λιμανιών Κερύνειας και Αμμοχώστου, καταλήγουν στη Συρία. Ο διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Σωτήρης Κωλέτας, ανάφερε στην εφημερίδα πως από στοιχεία που υπάρχουν, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που φέρουν «Σύριους» αντάρτες να μεταφέρουν κυπριακά αυτοκίνητα στην Συρία μέσω Κατεχόμενων.

Ο κ. Κωλέτας σημείωσε, επίσης, ότι σε μια περίοδο, που είναι πεσμένο το εμπόριο αυτοκινήτων, παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση στην αγορά διπλοκάμπινων (αγροτικών) αυτοκινήτων, που δεν μπορεί να εξηγηθεί.


Πηγή: On Alert

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]