Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη (Bίντεο)


Άγρια επίθεση από ομάδα αγνώστων έξω από τα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία συνεδρίαζε για το θέμα των κινητοποιήσεων, λόγω της ένταξης των δημοτικών υπαλλήλων στο πρόγραμμα κινητικότητας, δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 μετέδωσε βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή της επίθεσης όπου φαίνεται ο Δήμαρχος να τρέχει και φυγαδεύεται με μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ τον κυνηγούν εξαγριωμένα άτομα. Στο βίντεο π κ. Καμίνης τρέχει και δύο άνδρες επιχειρούν να τον προστατεύσουν, ενώ άγνωστοι του πετούν αντικείμενα.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών ξεκινά έρευνα για την επίθεση.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει ότι στοχοποιήθηκε από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και κατηγορεί τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θ. Μπαλασόπουλο ότι "επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση".

Ο Γ. Καμίνης δηλώνει ότι "οι τραμπούκικες επιθέσεις δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων" και ζητά ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη τους.

Από την πλευρά της, η ΠΟΕ - ΟΤΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την "φασιστική επίθεση" και κάνει λόγο για "προβοκατόρικη ενέργεια ακροδεξιών στοιχείων και χρυσαυγιτών". Ο Θ. Μπαλασόπουλος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι η ανακοίνωση του Δημάρχου δεν βοηθά και μίλησε για προβοκάτσια.

Πάντως από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης τόνισε το πρωί της Δευτέρας ότι ηθικός αυτουργός για την επίθεση σε βάρος του το βράδυ της Κυριακής είναι ο Θ. Μπαλασόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ. 

Πηγή: News.gr








Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]