Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Agenda 21: H Nέα Tάξη παρέχει δωρεάν στειρώσεις στις ΗΠΑ...


Σίγουρα το όνομα Τζων Χόλτριν δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Κακώς, αφού θά έπρεπε να λέει, διότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τους Μέντορες της Νέας Τάξης και έχει επηρεάσει καταστάσεις και αποφάσεις που αφορούν την παγκοσμιοποίηση και την Νέα Τάξη όσο λίγοι.
Ο Τζών Χόλτριν είναι σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα και παλιότερα του προέδρου Κλίντον.
Είναι ο συγγραφέας του πολυσέλιδου βιβλίου Εccosience. Το βιβλίο Eccosience πραγματεύεται την με κάθε μέσο ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να σωθεί η φύση! Το βιβλίο προέρχεται και αυτό από την δεκαετία του 70, από την ίδια δεκαετία που γέννησε και τα κινήματα «απελευθέρωσης», καθώς και τις new age θεωρίες της κλιματικής αλλαγής κ.λ.π.

Στο βιβλίο Eccosience ο Χόλτριν μιλάει για την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ως και τα πεντακόσια εκκατομύρια!!! Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια μια σειρά από σημαντικούς ανθρώπους που σχετίζονται με την Νέα Εποχή -όπως ο Μπίλ Γκέιτς- έχουν εκφραστεί υπέρ της απομείωσης του παγκόσμιου πλυθησμού ως μέσον σωτηρίας της φύσης.
Υπάρχει και το γνωστό μνημείο αγνώστου προελεύσεως στην Γεωργία των ΗΠΑ όπου αναγράφονται όλες οι «εντολές» των ταγών της Νέας Τάξης με πρώτη: Κράτα τον πληθυσμό στα 500.000.000.

Πως θα επιτευχθεί όμως ο συγκεκριμένος στόχος;
Ο ο Χόλντριν στο βιβλίο Eccosience μιλάει για μαζικούς εμβολιασμούς και μαζικές στειρώσεις του πληθυσμού.
Ήδη στην Ινδία εφαρμόζουν την στείρωση παρέχοντας δώρα και ελαφρύνσεις σε όσους προσέλθουν οικειοθελώς να στειρωθούν. Ανάλογες πρακτικές εφαρμόζουν και στην Κίνα.
Αλλά η συζήτηση έχει ανοίξει και στην πολιτισμένη Δύση, μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ. Με τον νόμο Οbamacare θα παρέχεται δωρεάν από το Αμερικανικό ασφαλιστικό σύστημα η δυνατότητα στείρωσης σε κορίτσια από 15 χρονών…! Τα κορίτσια θα μπορούν δωρεάν και χωρίς την συγκατάθεση των γονέων τους να παίρνουν μια πολύ σημαντική και μη αναστρέψιμη απόφαση για την ζωή τους.

Αν αυτό δεν αποτελεί στην πράξη εφαρμογή του νεοταξικού δόγματος της απομείωσης του πληθυσμού, τότε τί ακριβώς είναι;
Το καθεστώς Ομπάμα -το έχουμε πει- διολισθαίνει όλο και περισσότερο προς μια νεοταξική δικτατορία.
Το γεγονός αυτό πιστοποιείται με μια σειρά νόμων και αποφάσεων που καταδεικνύουν τις προθέσεις του καθεστώτος.
Πρώτα ο νόμος S 510 για τους οικιακούς λαχανόκηπους , νόμος που απαγορεύει την οικιακή καλλιέργεια και σαφώς ευνοεί τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων και σπόρων.
Μετά ο νόμος Ομπάμα που επιβάλει αναγκαστικά το μικροτσίπ σε όποιον θέλει να έχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ύστερα η συζήτηση για την οπλοκατοχή που υποκρύπτει την πρόθεση της κυβέρνησης Ομπάμα να καταργήσει το Άρθρο 2 του Αμερικανικού συντάγματος για την ελεύθερη κατοχή όπλων.
Και τώρα η στείρωση που παρέχεται δωρεάν από το Αμερικάνικο δημόσιο.

Η κυβέρνηση Ομπάμα εφαρμόζει όλη την νεοταξική ατζέντα. Μεταλλαγμένα τρόφιμα, τσιπάκια στους πολίτες , απαγόρευση όπλων ώστε να είναι ακίνδυνος ο πληθυσμός, αυξημένες αρμοδιότητες στην υπηρεσία διαχείρισης κρίσεων (fema) και όλα αυτά μαζί με το κλασικό πακέτο αριστερής ελευθεριότητας το οποίο παραδοσιακά υποστηρίζουν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ.

Τα εντάλματα της Νέας Τάξης εφαρμόζονται πρώτα πιλοτικά στις ΗΠΑ και ύστερα στον υπόλοιπο κόσμο.
Στην πατρίδα μας πρώτα μαντρώσανε τον πολίτη με το ΑΜΚΑ -απαραίτητο για κάθε συναλλαγή με το σύστημα υγείας- και μετά ξεκίνησαν την συζήτηση για την «Κάρτα του Πολίτη».
Τώρα, μετά από τρία χρόνια διεθνούς κατοχής της χώρας, συζητάνε και για την επιβολή του codex alimentarius στα τρόφιμα και για φορολόγηση αγροτεμαχίων και για πρόσθετες δυσκολίες στην αγορά και κατοχή όπλου.
Όλες αυτές οι φαινομενικά άσχετες κινήσεις είναι μέρος της περίφημης Ατζέντας 21 που έχει υιοθετηθεί επισήμως από τον Ο.Η.Ε. και αποτελεί ουσιαστικά τον πρόγραμμα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]