Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Taraf: "Kράτος μυστικών υπηρεσιών ιδρύει ο Ερντογάν"

Μεγάλες αλλαγές στις μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) ετοιμάζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Taraf που ως τίτλος έχει « ιδρύεται κράτος πληροφοριών», η ΜΙΤ αποκτά υπερεξουσίες καθώς με νέο νόμο θα της δοθεί το δικαίωμα του «φακελώματος, παρακολούθησης, ψυχολογικού πολέμου και επιχείρησης».

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως « η ΜΙΤ αναλαμβάνει το δικαίωμα δράσης εναντίον εσωτeρικών εχθρών μια αρμοδιότητα που μέχρι σήμερα είχαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Επίσης η ΜΙΤ με τις νέες αρμοδιότητες της θα μπορεί να ασκεί ψυχολογικό πόλεμο και να ανοίγει ψεύτικες ιστοσελίδες!

Η Taraf αναφέρει πως οι υπάλληλοι τη ΜΙΤ δεν θα μπορούν να δικάζονται από δικαστήρια. « Η δομή της νέας ΜΙΤ και οι αρμοδιότητες της θα θυμίζουν της μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και του Ιράν» γράφει η τουρκική εφημερίδα.

Πηγή OnAlert
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Τουρκία είναι σοβαρό κράτος... Σε αντίθεση με εμάς που απ´ ότι διαβάζουμε οι μισοί πράκτορες της ΕΥΠ είναι στα δικαστήρια επειδή έτσι το κανόνισαν κατ´ εντολήν των αφεντικών τους ο ΓΑΠ και η ντιντιδοχασικλοπαρέα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτα σωστός ο τρόπος της Τουρκίας!!! Έτσι πραγματικά και μόνο θεωρείται ως μια "μικρή Αμερική της Μεσογείου"... Όχι σαν τα χάλια της ΕΥΠ όπου διοικούν άσχετοι και προσλαμβάνονται άχρηστοι...

    Σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες τα μαθήματα γίνονται παθήματα... Εκτός του Ελληνικού Γιουχαριστάν!!!

    Μην ξανακλαφτούμε όταν ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]