Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεκινήσανε τα καλέσματα ξεσηκωμού... Το νου σου!


Μην επαναλαμβάνομαι… Τα έχω πει πολλές φορές.

Το νου σου! Το πότε και το πώς θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου. Δεν χρειάζεσαι κανένα να σου πει πού να πας, πώς να πας και τι να κάνεις!

Το νου σου... Είτε θα θέλει φωτιά, είτε λουλούδια, μόνο εσύ μπορείς και η καρδιά σου να το γνωρίζει.

Το νου σου... Μην αφήσεις στημένες ενέργειες να σε κάνουν να γίνεσαι πιόνι! Αν από μέσα σου δεν έχει έρθει η φλόγα της αλλαγής, μην πράξεις τίποτα εξαιτίας της μάζας!

Το νου σου… Πρώτα να θυμηθείς ποιος είσαι, μετά τι θέλεις και τέλος τον τρόπο να το πάρεις. Τα μπουλούκια εξυπηρετούν άλλους!

Το νου σου στα παιδιά! Είναι ακόμα άπειρα από την βρωμιά του πολιτισμού που τους δώσαμε κληρονομία.

Το νου σου... Εγώ σήμερα ακούω παλιά τραγουδάκια κια θυμάμαι πόσο ευτυχισμένος ξέχασα να είμαι! Το νου σου, δεν σου τα λέω όλα αυτά για να σταματήσω κάτι καλό!

Το νου σου… Θέλω, πολύ πιο πολύ από ότι φαντάζεσαι, την λύση και την Νίκη σε αυτό τον πόλεμο!

Αγάπα, χαμογέλα, νιώσε, παθιάσου ξανά από την αρχή και οταν θυμηθείς θα είσαι ένας έτοιμος πραγματικός απροσδιόριστος πολεμιστής!

Το νου σου μη γίνεις μάζα!



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]